Piepjonge kabelshop.nl wint publieksprijs Thuiswinkel Awards XS 2016


NEDERHORST DEN BERG, 20160315 -- Webshop kabelshop.nl is in de strijd om de felbegeerde Nationale Thuiswinkel Awards verkozen tot beste webwinkel in de categorie consumentenelektronica & telecom. Kabelshop.nl bestaat pas drie maanden en is daarmee de jongste winnaar in de geschiedenis van de Nationale Thuiswinkel Awards. Vele duizenden consumenten hebben de afgelopen maand gestemd op meer dan honderd deelnemende bedrijven. Kabelshop ontving van de consument het hoogste rapportcijfer en werd hierdoor uitgeroepen tot winnaar.

De consument kreeg in februari de gelegenheid om zijn favoriete webwinkel te beoordelen.  Zestien webwinkels met een jaaromzet tot 4 miljoen ontvingen uiteindelijk een Thuiswinkel Award Publieksprijs XS in hun eigen categorie. Directeur Piotr Kreuning nam de award met enthousiasme in ontvangst: “Wij werken bijna 14 uur per dag en zijn dan ook onwijs blij met het winnen van deze award.”

De uitreiking vond plaats in Inn Style te Maarssen. De prijzen werden uitgereikt door niemand minder dan sportjournalist en host Jan Joost van Gangelen. Dit jaar was een extra bijzonder jaar voor de Nationale Thuiswinkel Awards omdat zij dit jaar haar 15-jarig jubileum viert.

Over Kabelshop.nl
Kabelshop.nl is eind november 2015 begonnen en is dus nog maar piepjong. Dankzij een succesvolle start waarbij klanttevredenheid centraal staat heeft kabelshop.nl nu al een belangrijke publieksprijs gewonnen.


Deel: ' Piepjonge kabelshop.nl wint publieksprijs Thuiswinkel Awards XS 2016 '
Lees ook