Piet Paulusma wil carrière 180 graden omdraaien


BEVERWIJK, 20120928 -- Piet Paulusma is in gesprek met zijn manager om zijn carrière 180 graden om te draaien. Het management kan echter nog niet in Piet zijn denkwijze meegaan en doet nu een lijmpoging om Piet met beide benen op de grond te houden. Piet Paulusma reageert: “Ik wilde de boel eens op een andere manier bekijken. Alles eens echt op zijn kop gooien!”

Piet Paulusma is in gesprek met zijn manager om zijn carrière 180 graden om te draaien.
Piet had ook al helemaal in gedachten hoe hij het ging aanpakken. “Toen ik hoorde dat de mensen van Henkel mij daarbij konden helpen en er zelfs een weddenschap op wilde afsluiten, was ik helemaal ondersteboven van dit idee! Ik ben de uitdaging dan ook direct aangegaan.”

Henkel introduceert dit jaar in Nederland namelijk Loctite, de sterkste secondelijm ter wereld. Vanaf nu verkrijgbaar bij Praxis, Albert Heijn, Bruna en de betere kantoorboekhandel. Met behulp van deze lijm, die zijn oorsprong in de industriële sector vindt, kan Piet het televisie maken letterlijk op zijn kop zetten.

Piet Paulusma reageert: “Ik wilde de boel eens op een andere manier bekijken. Alles eens echt op zijn kop gooien!”De secondelijm hecht zo goed en snel dat je een persoon, Piet in dit geval, met slechts enkele druppels onder zijn schoenzolen ondersteboven vast kunt plakken. “Toen ze me vertelden dat ze mij met deze lijm op zijn kop, met mijn schoenen aan het plafond, vast konden plakken, ging ik de weddenschap meteen aan. Dat wilde ik zelf wel eens mee maken, dat wilde ik wel eens zien! En ja daar hing ik dan!”

Kijk hier hoe Piet zijn carrière 180 graden omdraaide https://www.youtube.com/watch?v=55e9C8pyUWY.

Hoe Piet  de uitdaging beleefde is te zien in de making off https://www.youtube.com/watch?v=1htiSBYDfrA .Deel: ' Piet Paulusma wil carrière 180 graden omdraaien '
Lees ook