Pieter Frijters nodigt journalisten uit voor Mind Tuning seminar


WADDINXVEEN, 20080327 -- Veel mensen hebben te kampen met problemen als onzekerheid, angst en burn-out. Mind Tuning blijkt een zeer effectieve methode om mensen van deze problemen te verlossen. Mind Tuning is geen loze belofte, Mind Tuning werkt! Daarvan overtuigt Pieter Frijters ook graag journalistiek Nederland. Daarom nodigt hij journalisten uit voor het bijwonen van zijn seminar op zaterdag 5 april.

Seminar zaterdag 5 april
Iedereen heeft recht op een oplossing voor zijn of haar probleem. Om ook mensen met een smalle beurs te laten profiteren van Mind Tuning, organiseert Frijters Mind Tuning BV twee keer per jaar een GRATIS seminar `onzekerheid, niet-rele angst en burn-out'. De dag geeft een goede basis om de eigen problematiek te helpen oplossen. Ook koffie, thee en een lunch zijn gratis.

Over Mind Tuning
Mind Tuning is een methode die mensen leert hoe zij hun problemen zelf kunnen aanpakken. Praktisch en doeltreffend. De methode spoort `waarnemingsfoutjes' van het onderbewustzijn snel op en corrigeert ze. De beleving verandert onmiddellijk in positieve zin.

Over Pieter Frijters
Het zaterdagseminar wordt geleid door Pieter Frijters, de grondlegger van Mind Tuning. Pieter Frijters heeft een schat aan ervaring in het coachen van mensen en daarmee verbluffende resultaten bereikt. Pieter weet wat het is om met angsten of burn-out te maken te hebben. Het is zijn persoonlijke missie om iedereen die gemotiveerd is zijn doel te helpen bereiken.

Gegevens
Datum: zaterdag 5 april 2008
Tijd: van 10.00 tot 16.30 uur
Locatie: Anne Frank Centrum, Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS WADDINXVEEN

Graag van tevoren telefonisch (0182-612345) of per e-mail (info@mindtuning.nl) aanmelden. Verhinderd 5 april, maar wel interesse om een seminar bij te wonen? Neem dan even contact op.


Deel: ' Pieter Frijters nodigt journalisten uit voor Mind Tuning seminar '
Lees ook