Ingezonden persbericht


- P E R S B E R I C H T -

Pim Fortuyn gaat exclusief schrijven voor Business Class

Lisse/Amsterdam, 29 augustus 2001

Prof. dr. Pim Fortuyn zal exclusief voor de Business Class internetsite een wekelijkse column schrijven. De afgelopen 7 1/2 jaar is hij verbonden geweest aan het opinieweekblad Elsevier. Vanwege Fortuyn's politieke aspiraties komt hier per 1 september a.s. een einde aan.

Pim Fortuyn (1948) heeft sociologie, economie, recht en geschiedenis gestudeerd. Pim Fortuyn is deskundig op het raakvlak van politiek en economie en staat bekend om zijn kritische en ongezouten uitspraken.

Business-class.nl is een samenwerking tussen Harry Mens' Business Class TV en MotionContainer B.V. uit Amsterdam. Business Class.nl is opgezet rond het gelijknamige TV programma Business Class en voorziet de zakenman en -vrouw van financiële informatie, maar eveneens van diverse lifestyle items.

Wilt u zich abonneren op de exclusieve gratis nieuwsbrief van Business Class met daarin Pim Fortuyn's mening over aktuele zaken op het gebied van politiek en economie?

Eén mailtje naar (redactie@business-class.nl) of opgave via https://www.business-class.nl/nieuwsbrief/nieuwsbrief.html is voldoende.

Voor meer informatie: redactie@business-class.nl

Deel: ' Pim Fortuyn gaat exclusief schrijven voor Business Class '
Lees ook