PinkRoccade NV

Persbericht

Voorburg, 13 augustus 2001

PinkRoccade sluit IT-bedrijf FAIR weer in de armen

PinkRoccade nv heeft op 10 augustus met FAIR-on-Wings bv een intentieverklaring getekend over de overname van dochteronderneming FAIR Information Services bv. Naar verwachting zal de overname in oktober worden afgerond. FAIR levert met in totaal 160 medewerkers met name Application Management dienstverlening aan industriële bedrijven. Over 2001 wordt een omzet van ruim 30 miljoen gulden gerealiseerd.

PinkRoccade versterkt met de voorgenomen overname van FAIR Information Services wederom zijn positie in de industriële markt. Inclusief de overname van TAS Groep en de voorgenomen verwerving van Commit Information Systems biedt de industrietak van PinkRoccade werk aan ruim 1000 medewerkers. De gezamenlijke omzet omvat circa 220 miljoen.

FAIR werd in 1996 opgericht als de voortzetting van het ICT-bedrijf van Fokker en was tot augustus 1999 een gezamenlijke dochteronderneming van PinkRoccade en IBM. Na een management buy out opereerde het bedrijf zelfstandig. In het afgelopen jaar werd een herstructurering doorgevoerd waaruit mede naar voren kwam dat het bedrijf als zelfstandige ICT-dienstverlener onvoldoende toekomst zou hebben. Met de hernieuwde aansluiting bij PinkRoccade biedt het bedrijf zowel haar opdrachtgevers als medewerkers meer mogelijkheden en continuïteit.

Deel: ' PinkRoccade sluit IT-bedrijf Fair weer in de armen '
Lees ook