Pipita organiseert Ouder & Kind Yoga Groei en Bloei 4-daagse


Kom naar Hurwenen van 9 tot 12 mei 2013 en geniet en ontspan met je kind(eren)

ZALTBOMMEL, 20130411 -- Pipita organiseert in Hurwenen Ouder&Kind vakantiedagen in het teken van de lente. Vanaf Hemelvaartsdag 9 mei tot moederdag 12 mei kan je met je kind(eren) ontspannen en genieten van elkaars aandacht met de natuur, creativiteit en beweging. Onder professionele begeleiding zijn er dagelijks speelse workshops die je, als ouder en kind, samen beleeft. Met o.a. Ouder&Kind-Yoga, Intuïtief tekenen, Coöperatieve spelletjes, Massagespel, Zintuigenspel en ook gewoon je broodje boven het kampvuur bakken. Op moederdag wordt mama uiteraard extra verwend. Opgave mogelijk tot 26 april Kijk voor meer informatie/aanmelden op www.pipita.nl

Pipita is een kleurrijke praktijk voor coaching, ondersteuning en advies aan ouder(s) en kind(eren) voor een bewuster en evenwichtig leven.

Pipita is gespecialiseerd in het werken met Innerlijk Kind, BrainGym, Kinderyoga en Intuïtief Tekenen. In de praktijk worden deze technieken bij elkaar gebracht tot een passende mix voor de betreffende persoon of het gezin.

Overige activiteiten van Pipita
Naast de regelmatige terugkerende vakanties geeft Pipita wekelijks kinder- en tieneryoga en is het mogelijk om Pipita te vragen een kinderfeestje of privesessie te organiseren bij Pipita of op elke gewenste locatie. Denk hierbij aan de buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven en scholen.

Individueel kan Pipita helpen bij problemen met leren, lezen en schrijven. Kinderen met een storing als bijvoorbeeld ADHD kunnen baat hebben bij begeleiding met door Pipita gehanteerde methoden.


Deel: ' Pipita organiseert Ouder & Kind Yoga Groei en Bloei 4-daagse '
Lees ook