Piratenpartij gaat kieslijst presenteren


DEN HAAG, 20100408 -- Maandag 12 april 2010 zal de Piratenpartij officieel de top van de kieslijst bekendmaken, alsmede de volgorde van de kieslijst. De verantwoordelijke commissie van de Piratenpartij heeft na een gedegen proces kandidaten geselecteerd en geschikt bevonden om de Piratenpartij te vertegenwoordigen bij de Tweede Kamer verkiezingen van 9 juni.

De Piratenpartij is verheugd te melden dat ze competente en enthousiaste kandidaten hebben gevonden om de partijstandpunten uit te dragen. Voorzitter Samir Allioui: "De bemanning van het piratenschip is nu bekend, en 12 april gaan we onze piraten die vooraan in de strijd vechten, officieel de huidige politiek hun borst nat laten maken."

De Piratenpartij is een in 2006 opgerichte politieke partij die wereldwijd streeft naar bescherming van burgerrechten en -vrijheden; vrij gebruik van, en toegang tot, informatie en technologie; en transparantie van het politieke bestel, overheden en andere machtsconcentraties. De Piratenpartij streeft binnen deze context naar een open samenleving waarin het bevorderen en delen van innovatie, cultuur, wetenschap en onderwijs centraal staan. De Piratenpartij is aangesloten bij Pirate Parties International. Deze in Brussel gevestigde Non-Gouvernementele Organisatie heeft als doel de ruim veertig nationale piratenpartijen te synergeren.

http://www.piratenpartij.nl
http://pp-international.net


Deel: ' Piratenpartij gaat kieslijst presenteren '
Lees ook