Pixie.nl lanceert grootste online sportspeciaalzaak van Nederland


Nederlands sportmerk bindt strijd met eenheidsworst aan

Hellevoetsluis, 20120202 -- Het Nederlandse dans- en sportkledingmerk Pixie lanceert vandaag webwinkel Pixie.nl, met een ruim assortiment van sportbroeken, sporttops en danssneakers voor dames, heren en kinderen. Eigenaresse Miranda van Driel: “Als sinds de oprichting in 1994 bedienen we een groeiende markt met op maat gemaakte sportswear. Dat deden we via fysieke verkooppunten, de webshop gaat dit nu voor een groot deel overnemen.”

Made in Holland

Pixie is onder professionele sporters bekend als hét Nederlandse kwaliteitsmerk voor betaalbare dans- en sportkleding. De kleding wordt aangeboden in reguliere en afwijkende maten. Het gehele productieproces vindt plaats in Nederland. Sportspeciaalzaken en sportclubs verspreid door het hele land zorgen ervoor dat Pixie fanatieke sporters bereikt.

Webwinkel Pixie.nl gaat de consument bedienen, met het grootste online aanbod van dans- en sportkleding van Nederland kunnen nu ook recreanten en amateursporters gaan bewegen in een unieke sportoutfit. “We garanderen dat letterlijk iedereen in onze kleding kan sporten. Groot, klein, dik en dun, we zorgen altijd voor de perfecte pasvorm omdat elk artikel op bestelling wordt gemaakt. De enige voorraad die wij hebben, zijn rollen stof”, aldus Van Driel. Pixie.nl garandeert desondanks betaalbare prijzen en een snelle levertijd.

Miranda: “Wanneer je een standaard bestelling plaatst, is levering binnen twee werkdagen mogelijk. Wil je iets heel specifieks, zoals het logo van je club op je broek, dan hebben we vier werkdagen nodig. Je kunt altijd rekenen op betere kwaliteit dan die van de grote merken waar de hele sportschool in loopt. Het gaat langer mee, maar je betaalt hetzelfde.”

Verschuiving

De fashionretail staat voor grote uitdagingen. Voor aanbieders van sportkleding is dat niet anders. Miranda: “We moeten met de tijd mee en inspelen op verschuivingen in de markt. In 2003 begonnen wij al voorzichtig met een kleine webwinkel. Dat vonden de fysieke resellers niet leuk. Maar omdat je met maatwerk lastig een minimale afname kunt afspreken, moesten wij soms hele orders aanmaken voor winkels die dan 3 broeken bestelden. Nu de consument ons ook ontdekt heeft, willen we die graag zo goed mogelijk bedienen. Met Pixie.nl.”

Over Pixie

Pixie staat voor kwaliteit, voor vakmanschap, jarenlange ervaring en duurzaamheid. Daarnaast is Pixie stoer, tegelijkertijd trendy en tijdloos. Al sinds 1994 is Pixie voor professionele sporters en dansers een evergreen. Ook een groeiend aantal consumenten komt terug voor de kwaliteit en de betaalbare prijzen, in combinatie met de service en specialistische kennis van eigenaar Miranda van Driel en haar team.


Deel: ' Pixie.nl lanceert grootste online sportspeciaalzaak van Nederland '
Lees ook