Ingezonden persbericht

Plaatjes via i-mode verzenden nu ook in Duitsland

ROTTERDAM - Eenvoudig plaatjes verzenden en ontvangen via i-mode kan nu ook in Duitsland. De i-mode dienst MySnap, die in Nederland al een groot succes is, maakt voortaan officieel deel uit van het Duitse platform. Het Rotterdamse internetbureau Intermax dat MySnap ontwikkelde, werkt in Duitsland samen met E-Plus.

De introductie van MySnap op de Duitse markt is voor E-Plus van groot strategisch belang. Gezien de groeiende populariteit van mobiele fotoservices, is de dienst een welkome aanwinst voor het i-mode platform. Door de lancering van MySnap is E-Plus klaar voor de concurrentiestrijd met aanbieders van MMS in Duitsland.

MySnap werd ontwikkeld door het Rotterdamse internetbureau Intermax in samenwerking met KPN Valley. Dankzij een speciale techniek worden digitale plaatjes in grootte en kleuropbouw aangepast, zodat ze direct te gebruiken zijn voor i-mode abonnees. Plaatjes kunnen niet alleen tussen i-mode toestellen, maar ook met PC's worden uitgewisseld. Daarnaast hebben abonnees de beschikking over een online fotoboek en kunnen zij gebruik maken van een gratis fotodatabase.

De plaatjesdienst MySnap is sinds begin oktober beschikbaar voor Nederlandse i-mode abonnees en is inmiddels zeer succesvol. Op korte termijn wordt MySnap ook gelanceerd in België, Frankrijk en Spanje.

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

Meer informatie over de genoemde diensten en organisaties in dit persbericht, treft u ook op de volgende websites: www.mysnap.de
www.mysnap.nl
www.intermax.nl
www.eplus.de

Niet voor publicatie:
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Sander Versluys van Intermax: 010 - 710 44 44 of via e-mail: sander@intermax.nl.

I-mode and the i-mode logo are trademarks or registered trademarks of NTT DoCoMo, Inc. in Japan and other countries.

Deel: ' Plaatjes via i-mode verzenden nu ook in Duitsland '
Lees ook