PLANET MEDIA GROUP

Planet Internet biedt consumenten eigendomsrecht bij .nl-naam

Planet Internet biedt consumenten eigendomsrecht bij .nl registraties

Amersfoort, 29 januari 2003 -- Bij Planet Internet kunnen consumenten vanaf vandaag hun .nl domeinnaam onder eigen beheer registreren. Eerder was dit alleen mogelijk voor zakelijke gebruikers. De nieuwe service is gestoeld op een regelementsverandering van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN): vanaf vandaag stelt de stichting .nl registraties ook open voor particulieren.

Met de dienst Eigen Site&Mail van Planet Internet is het voor consumenten aantrekkelijk om voor hun personal homepages een domeinnaam te registreren. De dienst is een combinatie van domeinregistratie, e-mailen onder domein en domeinhosting (waarbij domeinhosting bestaat uit een doorverwijzing naar een personal homepage). Klanten kunnen hiermee op een snelle, aantrekkelijke en eenvoudige manier een plaats op internet verkrijgen. Via een zelf gekozen domeinnaam is de eigen homepage bereikbaar en onder dezelfde domeinnaam kunnen gratis e-mailadressen aangemaakt worden.

Voor Eigen Site&Mail betalen klanten EUR 3,99 per maand en eenmalig EUR 23,80 (incl. BTW) aan registratiekosten. Na aanvraag is het abonnement binnen twee dagen beschikbaar.
Naast Eigen Site&Mail biedt Planet Internet ook domeinregistratie, e-mail onder domein en website hosting speciaal voor professionals (www.planet.nl/professioneel).

Over Planet Internet
Planet Internet is één van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl) in Amersfoort, dochter van KPN.

Deel: ' Planet Internet biedt consumenten eigendomsrecht bij .nl-naam '
Lees ook