PLANET MEDIA GROUP

Planet Media Group scherpt kernactiviteiten aan

Planet Media Group scherpt kernactiviteiten
aan
Helpdeskvestigingen Arnhem en Eindhoven worden gesloten

Amersfoort, 27 mei 2002 -- Planet Media Group NV (Planet Internet & Het Net) is van plan om per 1 oktober 2002 haar helpdeskvestigingen in Arnhem en Eindhoven te sluiten. Een voorgenomen besluit hiertoe is ter advisering voorgelegd aan de Ondernemingsraad. Na sluiting van deze twee vestigingen worden alle activiteiten van Planet Media Group geconcentreerd in de hoofdvestiging in Amersfoort. Door de sluiting van de twee vestigingen vervalt het werk van 172 medewerkers (112 fte), van wie iets minder dan de helft (81) een contract heeft voor onbepaalde tijd.

Oorzaak van deze keuze is een verdere aanscherping van de kernactiviteiten, die het ook in de toekomst mogelijk moet maken om als marktleider de hoogste kwaliteit tegen de laagste kosten te kunnen leveren aan haar klanten. Deze focus op kernactiviteiten betekent dat de meer eenvoudige, standaard helpdeskwerkzaamheden niet meer door Planet Media Group zelf zullen worden uitgevoerd. Complexere helpdeskactiviteiten zal Planet Media Group zelf behouden en uitvoeren vanuit haar Customer Contact Center in Amersfoort.

Over Planet Media Group
Planet Media Group heeft de ambitie om internet een stuctureel onderdeel te maken van het dagelijks leven. Hiertoe levert Planet Media Group internetaccess- en online communicatiediensten, contentdistributie en het vertrekpunt op het internet die het gebruik en nut optimaliseren voor de gebruiker. Planet Media Group voert de twee merken Planet Internet en Het Net.

15)

Deel: ' Planet Media Group sluit helpdeskvestigingen Arnhem en Eindhoven '
Lees ook