Plantenvoorkantoor.nl start samenwerking met Ambius Nederland


LEIDEN, 20100209 -- Plantenvoorkantoor.nl gaat vanaf vandaag samenwerken met Ambius. Hierdoor kunnen Plantenvoorkantoor.nl en Ambius een totaaloplossing aanbieden voor bedrijven. Al vanaf n plant is het nu mogelijk om het onderhoud daarvan uit te besteden.

Synergie Plantenvoorkantoor.nl en Ambius Nederland
Plantenvoorkantoor.nl is sinds mei 2009 actief op de Nederlandse markt. Hierbij heeft zij zich in eerste instantie gericht op de verkoop van planten zonder de mogelijkheid om er een onderhoudscontract bij af te sluiten. Door een toenemende vraag naar onderhoud vanuit de markt wil Plantenvoorkantoor.nl in samenwerking met Ambius in deze behoefte voorzien. "We hebben het afgelopen half jaar gemerkt dat de vraag naar onderhoud is gestegen. Tevens is het voor het MKB nu ook laagdrempeliger geworden om planten met onderhoud te bestellen, gezien het feit wij dit al vanaf n plant aanbieden. Aan Ambius, als grootste in Nederland op het gebied van het onderhoud van planten, hebben we een goede en belangrijke partner met meer dan 30 jaar ervaring", aldus de medeoprichter van Plantenvoorkantoor.nl Guido Schilperoort.

Online en laagdrempelig
Ambius is inmiddels een gevestigde naam wereldwijd op onder meer het gebied van verkoop en onderhoud van interieurbeplanting. "Wij streven ernaar om door de samenwerking met Plantenvoorkantoor.nl onze doelgroep de mogelijkheid te geven om onderhoudscontracten ook online af te sluiten", aldus de commercieel directeur van Ambius, Marc Schoutens.

Oprichters Plantenvoorkantoor.nl
Plantenvoorkantoor.nl is opgericht door drie ondernemers met ruime ervaring met het opzetten van nieuwe projecten. Armand Lipperts is sinds jaren actief als ondernemer in de telecombranche. Guido Schilperoort en Nick Diepman zijn gestart in de ontwikkeling van websites en applicaties en zijn zich van hieruit gaan toeleggen op het bedenken en creren van online concepten.


Deel: ' Plantenvoorkantoor.nl start samenwerking met Ambius Nederland '
Lees ook