Ingezonden persbericht

Plantronics headsets 's werelds allerbeste volgens leden ContactCenterWorld.com

Hoofddorp (Nederland) 10 maart 2003 - Plantronics wereldwijd marktleider op het gebied van lichtgewicht communicatie headsets heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie 'allerbeste headset' tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van ContactCenterWorld.com. Prijswinnaars worden gekozen door leden van de organisatie die de producten en diensten van de genomineerde bedrijven dagelijks gebruiken.

Plantronics werd uitgeroepen tot winnaar in de alles omvattende categorie 'de allerbeste headset ter wereld', maar won de prijs voor beste headset ook in alle regionale categorieën te weten: Europa, de Verenigde Staten, Azië en Zuid Amerika.

"We zijn erg blij dat onze klanten headsets van Plantronics hebben gekozen tot de beste ter wereld", zegt Ken Kannappan, algemeen directeur Plantronics. "Bij Plantronics zijn we altijd erg gericht op het zo goed mogelijk bedienen van onze klanten. Deze erkenning van de mensen die onze producten elke dag gebruiken is dan een extra mooie beloning."

De prijzen van ContactCenterWorld.com zijn in het leven geroepen om topkwaliteit in de contact centerbranche te herkennen. Klanten van contact centers over de hele wereld stemden op hun favoriete bedrijf, product of dienst op: www.ContactCenterWorld.com. Beoordeelaars konden kiezen uit 65 bedrijven in 20 categorieën De winnaars werden bekend gemaakt tijdens een live-internetuitzending op de website van de organisatie.

ContactCenterWorld.com
Deze prijzen voor leden van de ContactCenterWorld.com werden in de zomer van 2002 geïntroduceerd. Het zijn onafhankelijke prijzen waarbij gebruikers kunnen kiezen voor hun favoriete bedrijf en hun favoriete leverancier van producten of diensten op regionaal, landelijk en wereldwijd niveau. De prijzen worden toegekend op basis van het aantal uitgebrachte stemmen.

Plantronics
Plantronics levert wereldwijd headsets aan telefoonmaatschappijen en zakelijke afnemers. Plantronics, Inc. is opgericht in 1961 en heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. De onderneming is beursgenoteerd (NYSE:PLT) en is gevestigd in 19 landen. Er werken in totaal 2300 mensen. Plantronics producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van erkende Plantronics marketingpartners. Plantronics headsets worden veelvuldig gebruikt bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden ´One small step for man...´ in 1969 naar de aarde via een Plantronics headset.

Plantronics is in Nederland bereikbaar op (0800) 752 68 76. In België en Luxemburg op (00800) 75 26 87 66. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com. Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong B.V.
Yvon Reitsma
t: 00 31 (20) 421 05 65
e: yvon@l-dj.nl

Plantronics B.V.
Fred Berghauser Pont
t: 00 31 (23) 564 80 25
e: fred.berghauser.pont@plantronics.com

Op www.plantro.net vindt u overige persinformatie over de producten van Plantronics, waaronder illustraties. Plantronics is a registered trademark of Plantronics Inc. All other products or service names mentioned herein are trademarks of their respective owners.

Deel: ' Plantronics headsets 's werelds beste volgens leden ContactCenterWor.. '
Lees ook