Ingezonden persbericht


Makkelijk schakelen tussen headset en luidsprekers

Hoofddorp (Nederland), 25 juli Plantronics, toonaangevend in communicatieheadsets, introduceert vandaag een PC-headset- schakelaar. Hiermee wordt het mogelijk om met een druk op de knop te schakelen tussen de luidsprekers en de koptelefoon van de PC.

Het nadeel van een PC is dat zodra de headset wordt aangesloten op de geluidskaart, de luidsprekers niet meer werken. Met de PC-headsetschakelaar van Plantronics kunnen zowel de luidsprekers als de headset aan blijven en kan er met een druk op de knop worden gekozen voor de luidsprekers van de computer of de headset. De microfoon van de headset wordt automatisch uitgeschakeld als de luidsprekers worden aangezet, zodat de gebruiker geen last heeft van rondzingen. De schakelaar is uitgerust met stekkers van 3,5 millimeter zodat hij goed aansluitbaar is op de meeste geluidskaarten. Deze zijn verguld ter voorkoming van storingen door oxidatie.

Saul Matthews, retailmanager van Plantronics Europa, het Midden-Oosten en Afrika zegt: "Deze kleine, maar handige accescoire hebben we ontwikkeld op verzoek van klanten die het beu waren om telkens met draden en stekkers in de weer te zijn aan de lastig bereikbare achterkant van hun PC."

Beschikbaarheid en prijs
De PC-headsetschakelaar van Plantronics kost 13,52 en is verkrijgbaar bij computerspeciaalzaken en Plantronics distributeurs.

Plantronics
Plantronics levert wereldwijd headsets aan telefoonmaatschappijen en zakelijke afnemers. Plantronics, Inc. is opgericht in 1961 en heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. De onderneming is beursgenoteerd (NYSE:PLT) en is gevestigd in 19 landen. Er werken in totaal 2300 mensen. Plantronics producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van erkende Plantronics marketingpartners. Plantronics headsets worden veelvuldig gebruikt bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden One small step for man... in 1969 naar de aarde via een Plantronics headset.

Plantronics is in Nederland bereikbaar op (0800) 752 68 76. In Belgi en Luxemburg op (00800) 75 26 87 66. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com.

Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong B.V.
Yvon Reitsma
t: 00 31 (20) 421 05 65
e: yvon@l-dj.nl

Plantronics B.V.
Fred Berghauser Pont
t: 00 31 (23) 564 80 25
e: fred.berghauser.pont@plantronics.com

Op www.plantro.net vindt u overige persinformatie over de producten van Plantronics, waaronder illustraties.

Zoekwoorden:

Deel: ' Plantronics introduceert PC-headset- schakelaar '
Lees ook