Ingezonden persbericht


Plasmon kondigt ondersteuning van VERITAS NetBackup voor LTO Tape bibliotheken aan

Geavanceerde tapeautomatisering voor NetBackup gebruikers

Cambridge, Verenigd Koninkrijk, juni 2002 Plasmon, een koploper op het gebied van geautomatiseerde oplossingen voor dataopslag heeft bekend gemaakt dat de V-serie LTO Tape Autoloaders nu worden ondersteund door VERITAS NetBackup open softwarearchitectuur voor backup en recovery.

Plasmon s V-Serie Autoloaders bieden kleinere bedrijven, externe bedrijfslocaties en filiaalkantoren hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor back-upoplossingen tegen lage kosten per GB met een gereduceerde back-uptijd.

De Plasmon Autoloaders zijn uitgevoerd in een compact formaat voor volume-efficiëntie. De LTO 10.1 biedt een opslagcapaciteit tot 1TB native (2TB gecomprimeerd) bij gebruik van één LTO drive en de LTO 21.2 kan worden geconfigureerd voor LTO drives voor een opslagcapaciteit tot 2,1TB native (4,2TB gecomprimeerd). Beide Autoloaders worden geleverd met Plasmon s driejarige Express Exchange garantie.

"Bij het kiezen van een back-upoplossing vormen schaalbaarheid en prestaties zeer belangrijke criteria, in het bijzonder voor bedrijven met externe kantoren en filiaalkantoren," licht Ian Apps, Tape Product manager (EMEA) bij Plasmon Data (UK) Ltd, toe. "De tape Autoloaders in de Plasmon LTO Ultrium Serie voldoen aan deze criteria en kunnen dankzij de ondersteuning van softwarefabrikanten zoals VERITAS naadloos worden geïntegreerd met bestaande technologie."

De LTO Tape autoloaders en VERITAS NetBackup Solutions zijn ontworpen voor data-intensieve backup en recovery applicaties waarbij een constante betrouwbaarheid van 24X7X365 in een Storage Area Network (SAN) door het gehele bedrijf of in een traditionele netwerkomgeving is vereist.

Over Plasmon

Plasmon werd in 1987 opgericht en is een international opererend bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hoogwaardige removable oplossingen voor dataopslag. Het bedrijf staat sinds 1996 genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: PLM). Wereldwijd beschikt Plasmon over meer dan 500 medewerkers en jaarlijkse verkoopomzetten van meer dan $ 100 miljoen.

Het wereldwijde hoofdkantoor van Plasmon is gevestigd in Cambridge (Verenigd Koninkrijk), waar het bedrijf 12-inch TrueWORM optische disk producten ontwikkelt en fabriceert en daarnaast gespecialiseerde technologisch advies en ondersteuning biedt aan de productie-industrie voor herschrijfbare CD-R en DVD. Ook worden in het Verenigd Koninkrijk sofware voor opslagmanagement en network attached storage (NAS) producten ontwikkeld. Regionale Europese verkoopkantoren zijn gevestigd in München, Parijs, Milaan en Brussel. Plasmon produceert eveneens optische disk masters in Caen in Noord-Frankrijk.

In Europa kunt u contact opnemen met Plasmon op: Whiting Way, Melbourn, Royston, Hertfordshire SG8 6EN; tel: +44 (0)1763 262963 fax: +44 (0)1763 264444. http://www.plasmon.co.uk. E-mail: sales@plasmon.co.uk.

In de Verenigde Staten ontwikkelt en produceert Plasmon in de productiefaciliteit in Colorado Springs optische disk en tape bibliotheken en optische disk drives. Plasmon is de koploper op het gebied van 12-inch TrueWORM optische disk drives en media en levert eveneens een brede reeks opslagoplossingen op basis van MO, CD/DVD en LTO tapeopslag technologieën. Kenmerkende eindgebruikers van de producten van Plasmon zijn onder andere banken, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen en overheidsdepartementen waarbij de veilige archivering van grote hoeveelheden gegevens de grootste prioriteit heeft. In Noord-Amerika kunt u contact opnemen met Plasmon op: 400 Inverness Drive So, Englewood, Colorado; tel: 800.451.6845 of 303.925.1855. http://www.plasmon.com e-mail: sales@plasmon.com.

Plasmon persinformatie:
Lilian van Tongerlo Sally Fisher (Marketing Manager EMEA) Mills Hughes & Partners Plasmon Data Limited Tel: +31 (0)40-2110110 Tel: +44 (0) 1763 262963 E-mail: lilian@mills-advertising.com E-mail:sfisher@plasmon.co.uk

Deel: ' Plasmon kondigt ondersteuning van VERITAS NetBackup voor LTO Tape bi.. '
Lees ook