'Netflix!' .. maar dan voor grafisch design


Pixan, all-you-can-eat voor uitbesteden grafisch ontwerpen

VENLO, 20170106 -- Pixan is een oplossing voor het snel en kostenefficient uitbesteden van grafisch werk. Deze maand nieuw op www.pixan.nl: een platform voor het onbeperkt uitbesteden van grafische ontwerpen tegen een vast bedrag per maand. All-you-can-eat grafisch ontwerp voor ondernemers.

[Logo Pixan] Met de rol die social media voor ondernemers hebben gekregen heeft grafisch ontwerpen ook een nieuwe rol gekregen. Een logo of huisstijl alleen, volstaan allang niet meer. Infographics, animaties en intro’s voor Youtube video’s zijn onmisbaar geworden. Door deze ontwikkeling moeten ondernemers nu meermaals per maand tijd en geld investeren in het creëren van grafische content.

Pixan is ontstaan als antwoord op de groeiende vraag naar een model waarbij klanten niet voor iedere verandering of actie opnieuw hoeven te betalen voor ontwerpen. Klanten sturen hun opdracht simpelweg per email en binnen 48 uur ontvangen ze het gevraagde ontwerp - van Facebook post tot flyer. Het is alsof je een full-time designer in dienst hebt voor 199 euro per maand. Met een vast bedrag per maand, kunnen ondernemers zo vaak als ze willen inspelen op veranderingen in de markt, nieuwe acties, evenementen of feestdagen.

Voor de gemiddelde ondernemer die per ontwerp 98 euro betaalt, betekent dit, dat na 2 ontwerpen per maand dit bedrag is terugverdiend. Denk daarbij aan een actie op Facebook iedere 2 weken, of 2 flyers voor (sport)evenementen.

In de afgelopen jaren heeft het zogenoemde flat-fee model een steeds prominenter rol gekregen in de economie, waar het ooit begon bij restaurants en internetproviders is het niet meer weg te denken, de tijden dat wij per minuut betaalden voor onze internetaansluiting of bij de videotheek per film, liggen ver achter ons.

Pixan is opgezet door Logoz dat sinds 2014 ondernemers de mogelijkheid biedt om logo’s en complete huisstijlen tegen een relatief laag bedrag te laten ontwerpen door professionele ontwerpers. Een aantal van deze klanten zijn bijvoorbeeld Brixx, Video2Go en Musthaves for Real.


Deel: ' Platform voor grafisch ontwerpen tegen een flat fee '
Lees ook