Plekk: gratis incheck app voor singles die serieus een relatie zoeken


Nieuwe Nederlandse app verbindt singles écht met elkaar

AMSTERDAM, 20160725 -- Plekk is een gratis incheck app voor singles die serieus op zoek zijn naar een relatie. Deze week bijvoorbeeld inchecken op het VPRO programma Zomergasten? Iemand vinden die zich ook een hele zondag kan verdiepen in de Gouden Eeuw in het Rijksmuseum? Of die van hetzelfde kekke cafeetje in Amsterdam-Oost houdt? Met de innovatieve app Plekk kan het allemaal! De Nederlandse app Plekk rekent af met de oppervlakkigheid van traditionele dating-apps. Vanaf maandag 25 juli beschikbaar.

De resultaten van moderne dating-apps vallen vaak tegen. Dat komt omdat matching louter gebaseerd is op afstand en uiterlijk: je krijgt singles in de buurt te zien, die je beoordeelt op hun foto. En dat is het dan. De meest gehoorde klachten over de bekendste datingapp? Het is een vleeskeuring, je hebt weinig met elkaar gemeen, en heel vaak blijft het stil, ook als je een match bent. Er komt geen gesprek op gang.

Plekk is voor serieuze relaties
Aanleiding voor de nieuwe, innovatieve Nederlandse app Plekk om het anders te doen. Het doel: een app ontwikkelen die ervoor zorgt dat je écht iets gemeenschappelijks hebt. En waarmee je direct een onderwerp hebt om een gesprek mee te starten. Foto’s blijven belangrijk, maar zijn niet het startpunt. Plekk is daarom vooral een app voor singles, die serieus een relatie zoeken.

Waar je komt bepaalt wie je bent
Om dat te bereiken koppelt Plekk locaties aan identiteit: de plekken die je bezoekt, zeggen iets over wie je bent. En dus ook wie bij je past. Met de app check je eenvoudig in op plekken die je graag bezoekt. Denk aan een museum, park, sportclub, café of restaurant. Die plekken vertellen veel over jou. Eenmaal ingecheckt vind je in je tijdlijn singles die op dezelfde plekken inchecken. Dan heb je dus meteen iets gemeen en start je makkelijk een gesprek. Dat je elkaar daar nog niet eerder tegengekomen was!

Eenvoudig en privacygericht
Op de tijdlijnen van singles vind je meer check-ins en kom je er zo achter wat hij of zij doet en waar de interesses van deze single liggen. Vind je elkaar leuk, dan word je een match en kun je chatten. Je kunt je eigen check-ins altijd weer verwijderen. Ook is het mogelijk je check-ins met een vertraging van 3 uur weer te geven, om te voorkomen dat iemand je direct op zou kunnen zoeken.

Vind liefhebbers van VPRO's Zomergasten
Alle basisfuncties van Plekk zijn gratis te gebruiken: inchecken, check-ins van anderen bekijken, matches vinden en met andere singles chatten. Met Premium-functies kan je nog net iets meer. Zo is er een mogelijkheid om in te checken op plaatsen waar je op dat moment niet bent. Ben je bijvoorbeeld in Amsterdam, maar wil je heel graag inchecken bij het Groninger Museum? Dan kan dat tegen betaling van 1 credit. Met Trendin' Checkins kan je bovendien tegen betaling inchecken op een film, boek, festival of iets anders dat tijdelijk hot and happening is. De eerste Trendin' Checkin die Plekk lanceert is het programma Zomergasten. Daarmee vinden liefhebbers van cultuur en slow television elkaar op Plekk!

Oók als je niet van online daten houdt!
Online daten is volledig geaccepteerd in de samenleving. Toch zijn er nog grote groepen singles die liever iemand offline ontmoeten, in het echte leven. Plekk is de eerste app die deze twee werelden met elkaar verenigt. Plekk zorgt ervoor dat je singles ontmoet die jouw favoriete museum, koffiebar of theater ook leuk vinden, zonder dat je daar precies tegelijkertijd hoeft te zijn. Plekk is daarmee ook heel geschikt voor singles die traditionele dating-apps tot nu toe links lieten liggen.

Plekk is te downloaden voor de iPhone (App Store) en Android (Play Store).


Deel: ' Plekk gratis incheck app voor singles die serieus een relatie zoeken '
Lees ook