Pllek (Amsterdam Noord) opent nieuw muziek podium


Pllek Live Stage, de officiele launch party + gratis concert

AMSTERDAM, 20161111 -- Met trots presenteert Pllek de zaal naast het restaurant als nieuw en dynamisch live muziek podium in Amsterdam. De Kick-Off en tevens eerste live concertavond van Pllek Live Stage vindt plaats op donderdag 1 december aanstaande. Nieuwsgierigen zijn van harte welkom om deze nieuwe mijlpaal met het team van Pllek te vieren en te ervaren wat het nieuwe podium te bieden heeft.

[Affiche 'Pllek Live Stage, de officiele launch party + gratis concert'] Pllek Live Stage is een podium voor de nieuwsgierige muziekliefhebber. De zaal is ingericht met een professioneel licht- en geluidssysteem en biedt ruimte aan ruim 300 dansende bezoekers. Vanaf 1 december vindt hier in ieder geval iedere eerste donderdag van de maand een dynamische avond plaats waarbij energieke live performances centraal staan. Verwacht een dansbare programmering met wereldse invloeden, internationale acts, crossovers met hedendaagse elektronica en verassende combinaties tussen westerse en niet westerse genres. Een avontuurlijke ontdekkingsreis die hoe dan ook de moeite waard is.   

Tijdens de officiele launch party op 1 december brengt de 9-koppige band K.O.G. & The Zongo Brigade aanstekelijke West-Afrikaanse vibes vanuit Ghana via Sheffield UK. Een bedwelmend brouwsel van afrobeat, soul, funk en reggae, ook wel 'Afro Fusion' genoemd. In het voorprogramma heten wij IBAAKU welkom: een artiest in beweging, gedreven door een onstilbare honger naar eclectisch geluid. Na afloop van het concert een zeer bijzondere DJ-Set van de Afro supergroep Afriquoi, waarbij ze het publiek geheel onderdompelen in een heerlijke combinatie van afrohouse, techno, afrodisco, global bass, soul, afrobeat, Zouglou en vele andere traditionele Afrikaanse stijlen.

PLLEK LIVE STAGE, DE KICK-OFF
Datum: donderdag 1 december
Artiesten: K.O.G. & the Zongo Brigade, IBAAKU, Afriquoi DJ set
Deuren open: 20:00
Download gratis ticket via  bit.ly/plleklivestage

Pllek


Deel: ' Pllek (Amsterdam Noord) opent nieuw muziek podium '
Lees ook