Plone-gebruikersdag in Amsterdam


AMSTERDAM, 20110909 -- Op 20 september houdt de Nederlandse Plone-community haar jaarlijkse gebruikersdag, deze keer gehouden bij De Balie in Amsterdam. Het evenement is speciaal bedoeld voor eindgebruikers en ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in, of werken met het enterprise content management system en ontwikkelplatform Plone. Deze gratis dag met diverse presentaties begint om half tien.

Plone is op dit moment sterk in opkomst in Nederland en in het buitenland maken veel grote organisaties en overheden gebruik van deze open source Plone oplossingen. Vooral aspecten als veiligheid en enorme flexibiliteit zijn opvallende kenmerken van Plone.

De gebruikersdag wordt georganiseerd door de zes grootste Plone bedrijven die in Nederland actief zijn. Iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden, of zoekt naar een nieuw onderhoudsplatform om de eigen site mee te onderhouden, is vanaf half tien welkom in De Balie te Amsterdam.

Organisator Kees Hink: "De gebruikersdag is voor iedereen die interesse heeft in het Plone, dus ook mensen zonder technische kennis, zijn zeer welkom.”

Voor meer informatie kijk op http://www.plone.nl/evenementen/plone-gebruikersdag-2011/


Deel: ' Plone-gebruikersdag in Amsterdam '
Lees ook