Plusman blijft groeien en voorziet de grote man van de laatste mode


Steeds meer vraag naar grote maten kleding, ook voor mannen! En plusman groeit mee.

LOOSDRECHT, 20160527 -- Plusman.nl, de specialist in grote maten voor heren blijft in de Benelux snel groeien. Het concept dat al sinds 1994 op de markt is met een zeer divers assortiment voor de brede man heeft webshops en eigen winkels in Spanje, België en Duitsland en bedient via www.plusman.nl sinds begin 2013 ook de Nederlandse markt. En het is duidelijk dat het concept erg aanspreekt, want sinds die tijd heeft deze webshop snel de harten van het Nederlandse publiek veroverd.

Het assortiment
Waarschijnlijk ligt de sleutel tot het succes van Plusman in het feit dat het zo’n breed assortiment in plus sizes voor mannen aanbiedt. Waar vele andere aanbieders vaak zich toespitsen op de meest gangbare artikelen zoals t-shirts, polo’s en broeken, vindt men bij Plusman naast dit alles ook een brede keuze aan kostuums, colberts en (dress) overhemden, maar ook juist shorts, zwembroeken en trainingspakken in grote maten. Dus voor elk kleedmoment kan men bij Plusman terecht en dat is nou juist wat de klanten zo aanspreekt. Niet langer je broek op de ene plek halen en je t-shirt weer ergens anders maar alles slechts enkele clicks van elkaar!

Deze zomer is de collectie zeer kleurrijk. Bij de shorts zien we veel unikleuren. Polo’s en overhemden kenmerken zich juist doordat er veel gedessineerd is met prints, strepen en ruiten voor de overhemden. Maar ook de klant die juist wil kunnen terugvallen op de “good old” blue denim of kostuum zoekt in grote maten komt ruimschoots aan zijn trekken in de collectie met een grote variëteit aan wassingen en kwaliteiten.

Veilig online bestellen en vele bezorgingsmogelijkheden
Deze leuke collectie kunt u bij Plusman veilig online bestellen. De gehele website is beveiligd (dat herkent u aan het slotje in de adresbalk), we hebben het Webshop Keurmerk, en de klant heeft diverse mogelijkheden om te betalen, ook achteraf. Bij dit alles levert Plusman uw grote maten kleding ook nog eens gratis binnen Nederland en België af bij besteding vanaf 99 euro.

Regelmatig leuke acties
Regelmatig verrast Plusman zijn klanten ook met leuke acties. Deze worden via de nieuwsbrief en facebook naar alle trouwe klanten gestuurd. Het loont dus om je te abonneren op deze nieuwsbrief (dat kan via : https://www.plusman.nl/nieuwsbrief.html ) of plusman op facebook (www.facebook.com/plusman) te liken om op die manier geen enkele actie te missen.


Deel: ' Plusman blijft groeien en voorziet de grote man van de laatste mode '
Lees ook