Poffertjes terug in Utrecht


De Lachende Poffer opent officieel haar nieuwe concept PoffertjetToGo

UTRECHT, 20071016 -- Op vrijdag 19 oktober 2007 opent De Lachende Poffer in Utrecht officieel haar nieuwe concept "PoffertjesToGo". De locatie, aan de Mariastraat, was vorige week nog in gebruik door IJssalon Venezia, maar in enkele dagen tijd is het pand aangepast voor de verkoop van Poffertjes. Waren de Poffertjes eerder dit jaar nog in het nieuws vanwege het vertrek van Victor Consael, nu opent De Lachende Poffer haar eerste locatie in de binnenstad binnen haar concept

"Zo'n kleine tien jaar geleden begonnen wij met het bakken van poffertjes op kleine muziekfestivals. Wij ontdekten een gat in de markt en hebben ons daar toen in gespecialiseerd. Al snel volgde Pinkpop en Parkpop en veel andere grote muziekevents. Voor we het wisten stonden we met 20 man te bakken", vertelt Jeannette van Wijk; de eigenaresse. "Maar ook de activiteiten bij bedrijven namen toe. Plotseling zaten we de hele winter vol, en dat is tot op heden toe nog altijd zo gebleven. In 2001 begonnen we met onze verkooplocatie in Ouwehands Dierenpark te Rhenen, en in 2005 is daar Rotterdam Blijdorp Zoo, eveneens als vaste locatie aan toegevoegd. Nu in 2007 tellen we zo'n 25 medewerkers, en zijn we behalve in Nederland ook vaak te vinden in Belgi* en Duitsland op de grootste muziekevents".
De evenementen zijn erg leuk, maar het PoffertjesToGo concept zal ook zeker slagen, "want ons product is gewoon erg goed" vertelt Jeannette lachend, "en de locatie die wij hier hebben in Utrecht is natuurlijk ook uniek. Je kan er echter op wachten dat er elders binnenkort nog meer locaties volgen. We zitten namenlijk niet stil."

Het succes van de afgelopen jaren heeft De Lachende Poffer te danken aan de kwaliteit die onder andere te meten was aan het aantal relaties dat steeds weer terug kwam om poffertjes te eten, en de ondernemers die steeds weer een nieuwe opdracht hadden. Dit heeft er toe geleid dat er destijds is besloten om onder andere het poffertjesbeslag te gaan verkopen aan consumenten voor thuis. Maar niet alleen beslag, ook bijzondere poffertjespannen en compelete sets zijn te verkrijgen via hun webshop www.poffertjesbeslag.nl

De PoffertjesToGo vestiging aan de Mariastraat opent vrijdag 19 oktober officieel haar deuren met een spectaculaire actie. Een ieder die met een uitgeknipt (kranten) logo aankomt van de lachende poffer ontvangt op 19 oktober een heerlijk gratis portie poffertjes (maximaal 1 per uitgeknipt logo) ter kennismaking.
Tevens is er een leuke prijsvraag gedurende de herfstvakantie waarin diverse originele prijzen te winnen zijn.
De deelnameformulieren liggen klaar, en de poffertjesbakker aldaar ziet u graag komen.
Alle reden dus voor een bezoek aan PoffertjesToGo aan de Mariastraat 2 te Utrecht


Deel: ' Poffertjes terug in Utrecht '


Lees ook