Korps: Hollands-Midden, plaats: Regio 26-03-2003 Hollands - Midden in Opsporing Verzocht

Poging Overvallen Alphen a/d Rijn - Leiderdorp

De Politie Hollands Midden zal in het AVRO programma Opsporing Verzocht van maandag 31 maart een getuigenoproep doen naar aanleiding van twee overvalpogingen op een bank in Leiderdorp en één in Alphen aan den Rijn.

Op woensdag 6 november even na 09.00 uur hebben vermoedelijk twee mannen gepoogd de Rabobank aan de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp te overvallen. De verdachten hebben een ruit aan de zijde van de kassaruimte ingeslagen om binnen te komen. De verdachten zijn er vervolgens op een bruine herenfiets vandoor gegaan.

Op dinsdag 31 december vond een poging overval plaats op de ING-bank aan de Castellumstraat in Alphen aan den Rijn. Omstreeks 08.40 uur probeerden twee gemaskerde personen het pand binnen te komen door een ruit aan de zijde van de Paradijslaan in te slaan met een slagvoorwerp. Vermoedelijk was één van de personen in het bezit van een vuurwapen gelijkend voorwerp. De mannen zijn het pand niet binnen geweest maar zijn er rennend vandoor gegaan in de richting van het nieuwe stadshuis, de Stevinstraat.

Getuigen die iets verdachts hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de Politie Hollands Midden. Het telefoonnummer wordt tijdens de uitzending bekendgemaakt.

Deel: ' Poging Overvallen Alphen a/d Rijn - Leiderdorp in Opsporing Verzocht '
Lees ook