Politiebericht Flevoland: District Zuid 11-09-2001 Dagelijkse Persberichten - getuigenoproep Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Getuigenoproep!
ALMERE Vrijdagavond kwam bij de politie een melding binnen dat er op het Botplein een dronken manspersoon zou liggen. Op het moment dat de politie arriveerde, bleek de man, een 20-jarige Almeerder, al te zijn opgehaald door zijn ouders. De ouders hadden hem overgebracht naar het Flevoziekehuis. Daar constateerden de artsen onder meer een schedelbasisfractuur en hersenkneuzingen. De ouders hebben hiervan zondag melding gemaakt bij de politie. Gezien de aard van dit letsel heeft de politie een onderzoek gestart om te achterhalen wat er die vrijdagavond tussen ca. 23:00 en 23:30 uur gebeurd is op of in de buurt van het Botplein.
De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben of over informatie beschikken die van belang kunnen zijn voor dit onderzoek contact op te nemen met de politie. Telefoon: 036 538 38 53 (let op: speciaal telefoonnummer!).

Kop-staartbotsing
ALMERE Op de Stedendreef zag een 20-jarige automobiliste uit Almere maandagmiddag kennelijk te laat dat haar voorganger, een 31-jarige automobilist uit Almere, stilstond voor het verkeerslicht en botste achterop. De man is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Aanhouding belediging
ALMERE De politie heeft maandagmiddag op de New Yorkweg een 24-jarige Almeerder aangehouden voor belediging van een ambtenaar in functie. De man sprak de agenten aan en refereerde op een zeer vervelende wijze aan een eerder contact met de politie. Vervolgens maakte hij vulgaire gebaren en uitte hij een belediging richting de agenten. Na enkele waarschuwingen werd hij aangehouden en geboeid overgebracht naar het politiebureau. Daar vernielde hij de intercom van een ophoudkamer waarbij hij zichzelf verwondde. Ook gaf hij een vals woonadres op. Hij is na verhoor weer heengezonden. Proces-verbaal is opgemaakt.

Deel: ' Politie Almere zoekt getuigen zwaargewonde op het Botplein '
Lees ook