Politie Amsterdam-Amstelland

Jongen op gestolen brommer
25-7-2001. Op de President Kennedylaan is dinsdagmiddag een 16-jarige bromfietser aangehouden. De brommer bleek gestolen. De bestuurder vertelde dat hij de brommer een dag eerder had gekocht. Taxiberovers aangehouden
25-7-2001. Vannacht zijn in Amsterdam-Zuidoost twee mannen aangehouden die ervan worden verdacht een taxichauffeur te hebben beroofd en mishandeld en er vervolgens met de taxi vandoor te zijn gegaan. Het tweetal is 17 en 20 jaar oud. Onderzocht wordt of er nog meer personen bij de zaak zijn betrokken.

De taxirit begon in Amsterdam-Zuidoost en voerde naar Bos en Lommer. Daar aangekomen bedreigden de passagiers de 34-jarige taxichauffeur met een mes en liep het slachtoffer ook een paar klappen op. Na de beroving moest de chauffeur uitstappen en gingen de klanten er met zijn taxi vandoor. De politie zette een zoekactie op touw en traceerde de taxi met twee inzittenden later weer in Amsterdam-Zuidoost. Daar volgde hun arrestatie. De taxichauffeur liep diverse verwondingen op en is medisch behandeld.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politie Amsterdam-Amstelland houdt taxiberovers aan '
Lees ook