Politie Amsterdam-Amstelland

Preventiedagen Raampoort
3-10-2001. Vrijdag 5 oktober van 13.00-20.30 uur en zaterdag 6 oktober 2001 van 11.00-17.00 uur worden door medewerkers van het politiebureau Raampoort Preventiedagen georganiseerd. Tijdens deze dagen is het mogelijk om op de Noordermarkt en de Westermarkt GRATIS fietsen en rollators te laten graveren. Naast de algemene informatie is het mogelijk om uitgebreid te worden voorgelicht op het gebied van preventie tegen woninginbraak en autodiefstal. Het is tevens mogelijk om voor 25 gulden autoruiten te laten graveren. Ook zal er een aparte hoek komen waar senioren op het gebied van veiligheid informatie kunnen krijgen.


---

Bolletjesslikker onwel
3-10-2001. Een 24-jarige man werd onwel omdat hij bolletjes inslikte met verdovende middelen. De man bewaarde de bolletjes in zijn mond om ze voor de politie verborgen te houden. Toen de man een snoepje ging eten, slikte hij wat van de bolletjes in en werd vervolgens onwel. De man werd naar een ziekenhuis overgebracht en kon na behandeling weer naar huis.


---

Doorrijder aangehouden
3-10-2001. Vannacht omstreeks vijf over twaalf reed een 48-jarige bestuurster uit Rijswijk tegen een aantal geparkeerde autos aan de Amstel. Bij het uitparkeren reed zij eerst tegen twee autos voor haar om daarna twee geparkeerde autos achter haar te rammen. Sommige autos waren meer dan 7 meter verplaatst. Alle autos raakten beschadigd. De bestuurster reed direct weg zonder haar identiteit achter te laten. Getuigen gaven het kenteken door aan de politie. De vrouw werd in Rijswijk aangehouden. Van alcoholgebruik was geen sprake.


---

Portiek in brand
3-10-2001. De politie en brandweer rukten maandagmiddag rond half vijf uit naar de Mijnsherenweg in Kudelstaart. Een bankstel in een portiek stond in brand en veroorzaakte veel rookontwikkeling. Er ontstond brandschade aan het dak en toegangsdeuren. Vermoedelijk is het bewuste bankstel aangestoken. De politie verzoekt getuigen in deze zaak te bellen met telefoonnummer (0297) 34 11 11.


---


Deel: ' Politie Amsterdam-Amstelland '
Lees ook