politie noord- en oost gelderland


politie apeldoorn onderzoekt twee geweldsdelicten
de politie onderzoekt twee geweldsdelicten die zich dinsdag 3 augustus kort na elkaar in apeldoorn hebben voorgedaan. bij een supermarkt aan de vlijtseweg raakte een werknemer licht gewond toen hij twee vluchtende dieven wilde aanhouden. bij een bloemenzaak aan de aluminiumweg raakte een medewerkster gewond toen zij bij een overval werd neergeslagen. de politie vraagt getuigen van beide incidenten. men kan bellen met 0900 - 8844.


diefstal kratten

personeel van de supermarkt betrapte rond 14.45 uur twee mannen op het terrein achter de zaak. zij waren bezig met het inladen van lege bierkratten in een grijze audi. toen het duo zich betrapt zag, vluchtte men in de auto. een medewerker probeerde de auto nog tegen te houden en raakte hierbij gewond. hij werd ter plaatse door gealarmeerd ambulancepersoneel behandeld.


overval

nog geen drie kwartier later kreeg de politie een melding dat een medewerkster van een bloemenzaak aan de aluminiumweg was overvallen. de verdachte had hierbij de vrouw neergeslagen en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. de vrouw liep geen letsel op. zij is opgevangen door agenten en kon een eerste verklaring afleggen.


verdachten

de politie is voor beide feiten direct een uitgebreid onderzoek begonnen. ze heeft onder andere een sms-alertbericht verstuurd met een signalement van de overvaller. deze man is tussen de 30 en 35 jaar, ongeveer 1.85 m. hij heeft een kaal hoofd en in ieder oor een grote oorbel.


getuigen gezocht

de politie vraagt getuigen van beide delicten om contact op te nemen via 0900 - 8844 of via meld misdaad anoniem op 0800 - 7000.Deel: ' Politie Apeldoorn onderzoekt twee geweldsdelicten '
Lees ook