Politiebericht Boxtel 17-07-2001
Politiebericht district Aa en Dommel

SNELHEIDSCONTROLE

Een snelheidscontrole maandag op de Hobbendonkseweg in Boxtel heeft geen overtreders opgeleverd. Geen van de 90 gecontroleerde voertuigen bleek te hard te rijden.

Op de Rijksweg N65 onder Vught werden 30 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. Totaal 534 voertuigen werden gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 102 km/u (80 km toegestaan).

Op dezelfde weg, maar dan onder de gemeente Helvoirt werden 90 van de 695 gecontroleerde bestuurders bekeurd. De hoogste snelheid hier was 141 km/u.

GLAASJE OP, Schijndel

In de nacht van maandag op dinsdag is een 43-jarige man uit Boxtel bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 6uur en zijn rijbewijs werd ingenomen. De controle vond plaats op de Kluisstraat in Schijndel.

COMPUTER GESTOLEN, Schijndel

In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een bedrijf aan de van Leeuwenhoekweg in Schijndel. Een raam van het bedrijf werd opengebroken. Een computer werd gestolen.

VERVOLG DODELIJKE STEEKPARTIJ HAAREN

Naar aanleiding van de berichtgeving in de media en de oproep daarin aan twee wandelaars die in de omgeving van de Antwerpsebaan in Haaren een melding hadden gedaan om zich te melden. Heeft een echtpaar dat de melding over de verdachte man had gedaan bij de politie maandagavond contact opgenomen met de politie. Ook een derde getuige heeft zich naar aanleiding van de oproep gemeld bij de politie. Woensdag zal de aangehouden verdachte worden geleid voor de rechter-commissaris. Meer bijzonderheden zijn op dit moment niet bekend.

KINDEREN BLUSSEN BRANDJE, Vught

Dinsdagmiddag zagen twee kinderen, 12 en 14 jaar uit Enschede, die op de IJzeren Man aan het varen waren dat er langs de kant een hek in brand stond. Het tweetal is daarop naar de kant gevaren, om de bewoner van de woning te waarschuwen. Toen ze merkten dat er niemand thuis was, hebben ze enkele tuinslangen aan elkaar gekoppeld en het vuur geblust. De brandweer kon zich beperken tot nablussen. Door het kordate optreden van de kinderen kon een grotere brand worden voorkomen.

Deel: ' Politie Brabant-Noord, Aa en Dommel snelheidscontrole '
Lees ook