Politiebericht Uden 17-07-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

VERKEERSONGEVAL LETSEL MET DOORRIJDING

Een 41 jarige inwoonster van Heeswijk Dinther is maandagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Gasthuisstraat in Veghel. Zij fietste rond 13.40 uur voor het ziekenhuis toen zij werd ingehaald door een auto met caravan. De caravan raakte haar fiets waardoor ze ten val kwam. De bestuurder van deze auto is doorgereden. De vrouw liep licht letsel aan haar gezicht op. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via tel 0900 8844.

VERDACHTE AANGEHOUDEN

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag op de Markt in Uden een 21 jarige inwoner van Uden aangehouden. De man bemoeide zich met een bekeuringssituatie. Ondanks herhaaldelijk verzoek om dit niet te doen en weg te gaan bleef de man zich er mee bemoeien. Hij verzette zich hevig tegen de aanhouding. Hij is ingesloten en in de loop van dinsdag met een proces-verbaal in vrijheid gesteld.

INBRAAK IN WONING

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Jochem de Wildstraat in Volkel. Nadat een raam was vernield is een gedeelte van het huis doorzocht. Het is nog onbekend wat er is weggehaald.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politie Brabant-Noord, De Leijgraaf ongeval met letsel '
Lees ook