Politiebericht Den Bosch 18-07-2001
Politiebericht district Den Bosch

VERDACHTE AUTOINBRAAK AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Dinsdag is een 18-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch aangehouden voor het plegen van een inbraak in een auto. De man wordt ervan verdacht op maandagavond 2 juli jl. op de Antoon der Kinderenlaan in zijn woonplaats te hebben ingebroken in een geparkeerde auto. Uit het voertuig is o.a. een laptop ontvreemd. De verdachte is aangehouden en inverzekeringge-steld.

VROUW OPGESLOTEN IN TOILET (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag zij agenten te hulp geroepen in een woning aan de Jan Olieslagerstraat in s-Hertogenbosch. Een 19-jarige vrouw had zichzelf ongewild door een defect aan de toiletdeur ingesloten. Haar huisgenoten kregen de deur niet open. De agenten hebben vrouw met be-hulp van een beitel weten te bevrijden.

TAS ONTVREEMD TIJDENS LUNCH (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag is de tas van een 40-jarige Vughtse vanuit een kantoor aan de Hedikhuizer-weg in s-Hertogenbosch ontvreemd. Het slachtoffer was even lunchen en zag bij terugkomst dat haar tas met portemonnee vanuit haar kantoor was gestolen. Vermoedelijk is de dader via een open raam naar binnen gekomen.

SNELHEIDSCONTROLE (Heusden)

Dinsdagmiddag heeft het Team Verkeershandhaving van de Politie Brabant-Noord de maximum snelheid gecontroleerd op de provinciale weg N 267 in Heusden. Vijftien bestuur-ders overtraden de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 119 km/h. In alle gevallen is proces-verbaal opgemaakt.

TASJESROOF (Drunen)

Dinsdag rond het middaguur is een 58-jarige Drunense op de Torenstraat in Drunen beroofd van haar tas. Een onbekende man liep haar tegemoet rukte plotseling de tas van de schouder van het slachtoffer. Hij ging er vandoor richting Statenlaan. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844.

BEDRIJFSINBRAAK (s-Hertogenbosch)

Van dinsdag op woensdag is ingebroken in een damesmodezaak aan de Helftheuvelpassage in s-Hertogenbosch. Uit het pand is een gering bedrag aan geld ontvreemd. Verder hebben de daders tevergeefs geprobeerd de kluis te openen.

WONINGINBRAAK (s-Hertogenbosch)

Van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een woning aan de Groen van Prinstererlaan in s-Hertogenbosch. Uit het pand zijn o.a. geld en sieraden ontvreemd.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politie Brabant-Noord, Den Bosch aanhoudingen '
Lees ook