Politiebericht Den Bosch 17-07-2001
Politiebericht district Den Bosch

BROMFIETSER GEWOND (s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag raakte een 18-jarige bromfietser uit Schijndel bij een aanrijding op de Erasmusstraat zodanig gewond dat hij moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. De man reed over de Erasmusstraat in de richting van de Zuiderparkweg. Achter hem reed een 53-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch. De bromfietser week plotseling uit naar links, werd aangereden door de auto en kwam daarbij ten val.

MAN BETAALT MET GESTOLEN CREDIT-CARD (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is op het Wielsem een 25-jarige in Amsterdam verblijvende man aangehouden nadat hij bij een benzinestation aan de Hambakenweg had geprobeerd met een gestolen creditcard goederen te betalen. De man had voor een bedrag van f. 89,15 goederen gekocht en betaalde die met een creditcard. De pomphouder kreeg toen de melding dat de betreffende kaart gestolen was en waarschuwde de politie. De verdachte is er te voet vandoor gegaan maar kon toch worden aangehouden. Hij is ingesloten.

VERNIELING/BEDREIGING (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmorgen is op de Hinthamerstraat een 30-jarige inwoner van s-Hertogenbosch aangehouden. De man had drie ruiten vernield van het Inloopschip, een tehuis voor daklozen, aan de Hinthamerstraat en personeelsleden bedreigd. De man weigerde vanmorgen om 07.00 uur op te staan. Na een herhaald verzoek begon hij zich verbaal agressief te gedragen tegenover het personeel. Toen hij om half acht nog niet uit zijn bed was gekomen werd hem bevolen het Inloopschip zonder ontbijt te verlaten. De man liep daarop de eetzaal in pakte een kop koffie en smeet deze in de richting van de andere bezoekers. Hij is daarop buiten gezet. Daarbij bedreigde hij de personeelsleden mondeling. Eenmaal buiten pakte hij een fiets en zag kans daarmee drie ruiten te vernielen. De gewaarschuwde politie was snel ter plaatse en kon de verdacht op heterdaad betrappen en inrekenen. Hij verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en moest geboeid worden overgebracht naar het politiebureau.

TANKEN ZONDER BETALEN (Rosmalen)

Een onbekende bestuurder van een grijze Audi TT cabrio heeft dinsdagmiddag bij een pompstation aan de Graafsebaan getankt zonder te betalen. De pomphouder is benadeeld voor een bedrag van f. 139,70.

MET AUTO IN DE SLOOT (Herpt)

Op de Groenstraat in Herpt is dinsdagmiddag een 34-jarige automobiliste uit Heusden met een auto in een sloot gereden. Zij verklaarde met een snelheid van ongeveer 90 kilometer te hebben gereden en met haar gedachten niet bij het verkeer was. Toen zij een paaltje voor zich zag opdoemen rukte zij aan het stuur, verloor vervolgens de macht over het stuur en kwam in een sloot tot stilstand. Zij bleef, evenals haar passagier, ongedeerd. Van de vrouw is een bloedroef afgenomen om vast te kunnen stellen of er sprake is van drugs- en/of alcoholgebruik. De vrouw verklaarde zelf dat zij heroïne en cocaïne had gebruikt en dinsdagmorgen al een halve fles port leeggedronken had. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Deel: ' Politie Brabant-Noord, Den Bosch bromfietser gewond '
Lees ook