Politiebericht Eindhoven e.o. 24-07-2001

Politiebericht

Eindhoven: Diefstal fiets
Dinsdagmorgen rond 4.40 uur is een 81-jarige man uit Eindhoven slachtoffer geworden van diefstal van zijn fiets. Hij fietste over de Edenstraat. Een onbekende man sprak hem aan en vroeg om geld. De Eindhovenaar gaf hem te kennen geen geld bij zich te hebben. Hierop begon de onbekende man aan de fiets van de Eindhovenaar te trekken. Het slachtoffer viel. Direct daarop nam de onbekende man de fiets van de Eindhovenaar en fietste snel weg richting Gestelsestraat.

Eindhoven: Alcohol
Dinsdagmorgen rond 10.30 uur is op de Kerkstraat een 41-jarige snorfietser uit Eindhoven aangehouden. Bij controle bleek hij gedronken te hebben. De man blies 0,80 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Helmond: Inbraak in schuur
Tussen maandagavond 23.55 en dinsdagmorgen 10.30 uur is ingebroken in een schuur, gelegen achter een woning, op de Hoogeindsestraat. Een raam is opengebroken. Uit de schuur zijn gereedschappen gestolen.

Valkenswaard: Verdachte mishandeling aangehouden Dinsdagmiddag rond 13.40 uur is in zijn woning een 30-jarige man uit Valkenswaard aangehouden. Hij had daar zijn 38-jarige vrouw mishandeld. Zij kregen onenigheid. De man sloeg de vrouw meerdere malen en gaf haar een kopstoot. De vrouw moest voor behan-deling van haar verwondingen naar het ziekenhuis. De verdachte is ingesloten in het politie-bureau.

Deurne: Diefstal vogels
Dinsdag tussen 8.00 en 12.10 uur zijn uit een voliere, gelegen achter een woning op de Hellemanstraat, 20 vogels gestolen. Het slot van de toegangsdeur is verbroken.

Aarle-Rixtel: Verdachten beroving juwelier aangehouden Afgelopen week heeft de politie Gemert-Laarbeek in samenwerking met de politie Boxtel een 29-jarige Helmonder en zijn 21-jarige vriendin uit Eindhoven aangehouden. Zij worden ver-dacht van een gewapende overval, gepleegd op 26 april jl. op een juwelier te Aarle-Rixtel. Bij deze overval is onder bedreiging van een vuurwapen de kassa, met inhoud, gestolen. De verdachten maakten bij de overval gebruik van een in den Bosch gestolen auto. Uit het verdere onderzoek is gebleken dat zij ook verdacht worden van een viertal autodiefstallen en vijf inbraken, gepleegd in bedrijven te Boxtel en Son. De verdachten zijn inverzekering gesteld.

Deel: ' Politie Brabant-Zuid-Oost 2e persbericht '
Lees ook