Politiebericht Eindhoven e.o. 8-09-2001
2e Persbericht zaterdag 8 september 2001

Politieberichten

Eindhoven: Alcohol
Zaterdagmorgen rond 3.30 uur is in de Edenstraat een 46-jarige automobilist uit Eindhoven gecontroleerd. Hij bleek gedronken te hebben. De man blies 1,00 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Helmond: Winkeldiefstal
Zaterdagmorgen rond 11.55 uur is in een winkel aan de Engelseweg een 54-jarige man uit Helmond door een beveiligingsbeambte aangehouden. De man nam daar een stanleymes ter waarde van fl. 22,05 weg, zonder deze aan de kassa af te rekenen. Verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Aanrijding met gewonde
Zaterdagmorgen rond 11.10 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Bindersestraat Drietipstraat Sint Willibrordstraat een 17-jarige bromfietser uit Helmond gewond. Hij reed daar op genoemde kruising. Een 59-jarige automobilist uit Eindhoven reed over de Sint Willi-brordstraat naar genoemde kruising en verleende daar geen voorrang aan de bromfietser. De bromfietser raakte gewond. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het Elkerliekzieken-huis. Na behandeling kon hij huiswaarts keren.

Valkenswaard: Diefstal uit woning
Tussen vrijdagmorgen 10.00 uur en zaterdagmorgen 8.00 uur zijn uit een woning op het Daalderhof een videorecorder met afstandsbediening, een spelcomputer, ruim 400 compu-terspelen, 40 DVD Disk, een computer, een telefoontoestel en een aansteker. Onbekend is hoe men de woning binnenkwam.

Veldhoven: Alcohol
Zaterdagmorgen rond 6.40 uur is op de Kempenbaan een 45-jarige automobiliste uit Val-kenswaard gecontroleerd. De vrouw bleek alcohol gedronken te hebben. Zij blies 1,40 pro mille. Haar rijbewijs is ingevorderd. De vrouw kreeg een rijverbod van 7 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Bladel: Poging diefstal geld
Zaterdagmorgen rond 11.50 uur is een 36-jarige vrouw uit Bladel slachtoffer geworden van diefstal van haar handtas. Zij reed in haar elektrische rolstoel over het Biezeveld naar het daar gelegen wandelpad. Twee jongens kwamen achter haar aangelopen. Een van hen hield de rolstoel tegen. De andere jongen ging voor haar staan en wreef twee vingers over elkaar. De vrouw gaf aan geen geld bij zich te hebben. Hierop griste die jongen de tas van haar schoot. Hij keek er in en haalde de portemonnee uit haar tas. De boodschappen zette hij op straat. Vervolgens keek hij in haar portemonnee, die leeg was. Hierop gooide hij de tas weg. De jongen die achter haar stond pakte haar paraplu en brak deze middendoor en sloeg het slachtoffer meerdere malen met de vuist. Hierna liepen de jongens weg richting Helleneind.

Deel: ' Politie Brabant-Zuid-Oost 2e persbericht '
Lees ook