Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van donderdag 30-8
16:32 donderdag 30 augustus 2001

Martin Panman
0651611628
Van vanavond tot maandagmorgen heeft Bert Visser piket.

Brommer onder trekker

NIEUW BALINGE. Vanmiddag gebeurde er een ernstig ongeval op de Hoogeveenseweg in Nieuw Balinge. Een bestuurder van een trekker met daarachter een aanhangwagen gekoppeld sloeg rechtsaf om naar een weiland te rijden. Op het naast de weg gelegen fietspad, reed echter een bromfietser. De 21 jarige trekkerbestuurder uit Wijster zag deze te laat. De bromfietser, een 16 jarige inwoner van Nieuw Balinge reed tegen de voorkant van de trekker en is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Verdere gegevens zijn nog niet bekend.

Doorrijden na aanrijding

Voor de rotonde in de N33/34 in Gieten gebeurde een kopstaart aanrijding. Een 39 jarige automobiliste uit Assen remde af voor een stilstaande auto. De achter haar rijdende automobilist kon niet meer tijdig tot stilstand komen en raakte de auto van de vrouw waardoor schade ontstond. De man wilde zijn naam niet opgeven en reed door. Zijn kenteken werd echter genoteerd, waardoor hij alsnog bezoek van de politie kan verwachten.

Auto inbraken

HAVELTE. In Havelte werden vannacht vier autos opengebroken. De autos stonden geparkeerd aan de Patrijsweg, Leeuwerikweg, Fazantweg en Korenbloemweg. Uit de autos verdwenen o.a. autoradio-cd-spelers. Van een aantal autos werden de sloten vernield en van een aantal de ruiten. De eigenaren deden aangifte.

Brand op sloopterrein

EMMEN. Vanmiddag brak er brand uit in een berg afval op een sloopterrein aan de Oosterwijk in Emmen. De berg afval bestond uit afvalresten van gesloopte vrachtwagen, polyester, en isolatiemateriaal. De 32 jarige eigenaar probeerde eerst zelf de brand te blussen. Toen dit niet lukte bluste de brandweer het. De milieudienst stelt een verder onderzoek in. De brand is vermoedelijk door broei onstaan.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politie Drenthe brommer onder trekker '
Lees ook