Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van dinsdagmiddag 14 augustus 2001
14:55 dinsdag 14 augustus 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

Vanaf 16.30 uur neemt collega Martin Panman de perspiket weer over.

ASSEN

Een 12 jarige jongen uit Assen is dinsdagmorgen met verwondingen aan zn hand en met klachten over een pijnlijke nek overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen. De jongen stak samen met een jonger broertje op de fiets de kruising Pelikaanstraat / Vredeveldseweg over en werd daarbij gegrepen door een auto, bestuurd door een 41 jarige automobilist uit Assen. De automobilist reed over een voorrangsweg en heeft verklaard, dat hij de plotseling overtekende fietser niet kon ontwijken.

RODERWOLDE

De 18 jarige inwoner van Steenbergen die maandagavond ernstig gewond raakte bij een verkeersongeval op de Hoofdstraat in Roderwolde, is in de loop van dinsdagmorgen in het ziekenhuis overleden. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat het zowel het slachtoffer als de bestuurder geen autogordel hebben gedragen.

HOOGERSMILDE

Een 62 jarige inwoner van Oude Leye heeft bij de politie aangifte gedaan van de diefstal van een radar detector uit zijn auto. De man trof zijn auto dinsdagmorgen met ingeslagen voorruit aan op de parkeerplaats van een camping aan de Bosweg in Hoogersmilde

HOOGEVEEN

In Hoogeveen zijn bij inbraken in een auto en een caravan een autoradio en diverse huishoudelijke artikelen gestolen. De auto stond geparkeerd voor een woning aan de Johannes Poststraat. De caravan stond op een parkeerplaats aan de Rozenstraat in Hoogeveen. De deur van de caravan was opengebroken.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politie Drenthe gewonden bij verkeersongevallen '
Lees ook