Politiebericht Flevoland: District Zuid 20-07-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanrijding Tussenring
ALMERE Donderdagmiddag heeft zich op de Tussenring een aanrijding voorgedaan. Een 44-jarige automobiliste uit Almere reed op de Tussenring vermoedelijk door rood en botste tegen een 31-jarige automobiliste uit Almere die linksaf de Mondriaanweg in wilde rijden. Beide vrouwen zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De autos zijn afgevoerd.

Woningbrand
ALMERE De brandweer heeft donderdagmiddag een woningbrand moeten blussen aan de B. Merckelbachstraat. De brand is vermoedelijk ontstaan omdat de vrouw des huizes (50 jaar) met een brandende sigaret in slaap is gevallen. De brand werd ontdekt door twee Almeerders (33 en 34 jaar). Zij hebben, nadat ze de politie hadden gebeld, een raam ingeslagen en de vrouw uit de woning gered. De vrouw is, nadat ze ter plaatse onderzocht is door ambulancepersoneel, voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Ze bleek gedronken te hebben.

21 kilo weed in beslag genomen
ALMERE De politie heeft donderdagmiddag in een pand aan de Markerkant ruim 21 kilo weed en 41 weedplantjes in beslaggenomen. De goederen werden ontdekt nadat agenten een kijkje gingen nemen in het pand omdat het inbraakalarm was afgegaan. De Gemeente heeft gezorgd voor vernietiging van de goederen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Aanhoudingen na vernielingen
ALMERE Donderdagavond zijn 2 mannen uit Almere van 21 jaar bij de Kalenderweg aangehouden nadat zij op heterdaad werden betrapt op het spuiten van graffiti. Beiden zijn na verhoor weer heengezonden.

Aanhoudingen na mishandeling
ALMERE De politie heeft donderdagnacht in hun woning twee mannen (26 en 27 jaar uit Almere) aangehouden. Voornamelijk de 27-jarige had zich op de Grote Markt agressief en dreigend gedragen tegenover een groep mensen. Een uitsmijter van een uitgaansgelegenheid haalde ze uit elkaar en ieder ging zijn weegs. Kort daarna rijdt op de Kassierstraat een auto in op de groep. Een 32-jarige Almeerder kon niet meer op tijd wegspringen en werd geraakt door de auto. Hij liep daarbij meerdere schaafwonden op. Aan de hand van getuigenverklaringen zijn later die nacht beide verdachten aangehouden.

Deel: ' Politie Flevoland, Zuid aanrijding Tussenring Almere '
Lees ook