politie twente

persberichten politie twente woensdag 17 december 2008

politie gaat flyeren

oldenzaal

het team grootschalige opsporing (tgo) van politie twente, die de moord- c.q. doodslag op diana winkel uit oldenzaal onderzoekt, gaat vanaf donderdag 18 december 2008 flyers uitdelen. tevens is zij op zoek naar een anonieme getuige.

met deze flyeractie hoopt het team op meer informatie van eventuele getuigen die zij nog niet gesproken hebben. de flyers worden verspreid in de gemeente enschede, oldenzaal en bij het azc in azelo.

tevens is het team op zoek naar een anonieme getuige. deze getuige heeft interessante informatie doorgegeven bij bel misdaad anoniem. het team hoopt dat deze getuige zich meldt of nogmaals anoniem reageert met uitgebreider informatie. de persoon heeft het team namelijk in een mogelijk waardevolle zoekrichting gestuurd. mocht deze persoon zich niet bekend, willen of kunnen, maken dan verzoekt het team hem of haar om nogmaals anoniem te bellen met bel m. 0800-7000 of het speciale telefoon nummer van de criminele inlichtingen eenheid: 06-12485635. en natuurlijk kan gewoon contact opgenomen worden met de politie twente 0900-8844.

de zaak van diana winkel wordt donderdag in de uitzending van het programma 'onder de loep' bij rtv-oost nogmaals behandeld.

tel. 053-4555588


---- --

Deel: ' Politie gaat flyeren in zaak Diana Winkel '


Lees ook