Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 17-07-2001 Politieberichten district Heerlen (15.00 u) Dinsdag, 17 juli 2001

District Heerlen

Heerlen; inbraak
Afgelopen maandagmorgen werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Boven Devoonstraat in Heerlen. Inbrekers zijn die zondag op maandagnacht via de achterzijde de woning binnengedrongen en hebben de stereo-apparatuur en een geldbedrag van ongeveer zestig gulden gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan.

Brunssum; brand
Afgelopen nacht, maandag op dinsdagnacht omstreeks 03.45 uur kregen politie en brandweer een melding van een brand op een bedrijfsperceel (handel in auto-onderdelen) aan de Eindstraat in Brunssum. Bleek dat op het perceel een drietal bij een loods en een kantoorruimte gestalde autos in brand stonden. De brandweer heeft de autobranden geblust. De loods en kantoorruimte hebben bij de autobranden schade opgelopen. De oorzaak van de autobranden is niet bekend en de politie stelt daarnaar een onderzoek in.

Hoensbroek; tasjesroof
Afgelopen maandagmorgen vond op de Juliana Bernhardlaan in Hoensbroek een straatroof plaats. Een onbekende bestuurder van een bromfiets kwam omstreeks 09.50 uur die maandagmorgen aangereden en griste in het voorbijrijden de tas van een 74-jarige vrouw uit Hoensbroek welke zij aan haar arm had hangen. Het slachtoffer die aldaar met krukken liep, kwam bij de tasjesroof ten val. De tasjesrover reed met de buit, waarin zich een bankpasje en een geldbedrag van ongeveer vijftig gulden bevonden, er vandoor. Het Hoensbroekse slachtoffer heeft bij de politie aangifte gedaan.

Deel: ' Politie Limburg-Zuid, Heerlen inbraak in woning '
Lees ook