Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 7/5/2002
Auteur: Carel Bouman

Winkelpersoneel overvallen

Gisteravond rond kwart over zes werd aan het Verdiplein in Tilburg in Tilburg een gewapende overval gepleegd op een winkel. Een tot nu toe onbekende man, die tussen de 20 en 30 jaar oud is, kwam de winkel binnen met een doek voor het gezicht. De man blijkt ook een mes in zijn handen te hebben en aan een kassa vraagt hij geld aan de caissière Die kan de overvaller geen geld geven omdat de kassa is opgemaakt en leeg is. Een ander personeelslid van de winkel komt bij de caissière staan en beiden worden door de overvaller gedwongen om naar het kantoor achter in de zaak te gaan. Daar moet het personeel de kluis openen en krijgt de overvaller enkele honderden euros van de caissière Een kassalade die in de kluis staat moet het personeel ook geven en daaruit pakt de overvaller ook nog een onbekende hoeveelheid euros. Hierna vlucht de man via de nooduitgang van de winkel. Onder bedreiging moet winkelpersoneel deze deur openen.

Motorrijder breekt arm bij verkeersongeval

Gisteravond, even na zeven uur, liep op de Turnhoutsebaan ter hoogte van het Nieuwkerksbaantje, een 46-jarige man uit Loon op Zand, een gebroken arm op toen hij op zijn motor van achteren werd aangereden door de bestuurster van een personenauto, een 27-jarige vrouw uit Hilvarenbeek. De GGD heeft de man overgebracht naar het TweeStedenziekenhuis in Tilburg. Daar werd een armbreuk geconstateerd.

Brand in moskee

Gisteravond, even na kwart voor tien, brak aan de Bokhamerstraat in Tilburg brand uit bij de in aanbouw zijnde moskee. Aan de buitenzijde van het gebouw werden isolatieplaten in brand gestoken. De Tilburgse brandweer had het vuur snel onder controle. Er is sprake van brandstichting. De politie stelt vandaag een buurtonderzoek in.

Tilburger aangehouden voor bedreiging

Vannacht om tien voor één hebben agenten aan de De Nobelstraat in Tilburg een 54-jarige Tilburgse man aangehouden. De man wordt verdacht van bedreiging. Hij dreigde met brandstichting.

Deel: ' Politie Midden- en West Brabant '
Lees ook