Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-08-2001

Politieberichten district Eemland noord, 09.00 uur
Onderzoek identiteit dode vrouw

SOEST Op zondag 12 augustus is rond half twee een vrouw verongelukt toen zij in botsing kwam met een trein. Dit gebeurde in de omgeving van de spoorwegovergang aan de Eemweg.

De politie heeft na onderzoek de identiteit van het slachtoffer nog niet kunnen vaststellen. Het betreft een blanke vrouw tussen de 50 en 70 jaar oud. Zij had bruin/grijs halflang tot lang haar. Het slachtoffer was gekleed in een groen zwarte jas, maat 42 met daaronder een bruin/grijze broek, maat 38. Verder droeg zij een wit t-shirt en had zij zwarte schoenen aan, instapmodel met platte zool, maat 7.
Om haar pols droeg zij een horloge van het merk Prisma, kleur goud en wit, voorzien van een donkergroen lederen bandje.

De politie is op zoek naar mensen die aan de hand van het opgegeven signalement het slachtoffer denken te herkennen. Hierover kan contact worden opgenomen met het politiedistrict Eemland noord via telefoonnummer 0900-8844.

Winkeldief aangehouden

SOEST Winkelpersoneel hield maandagmiddag rond half vier een winkeldief aan. Nadat de politie was gewaarschuwd verzette de man zich hevig tegen zijn aanhouding en probeerde er vandoor te gaan. Het lukte het personeel de man vast te houden tot de politie arriveerde.

De 22-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, had meerdere pakken wasmiddel in zijn rugzak gedaan en wilde zonder betalen de winkel aan de Parallelweg verlaten. Hij moet zich voor de rechter verantwoorden.

Deel: ' Politie onderzoekt identiteit verongelukte vrouw in Soest '
Lees ook