Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-07-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.15 uur
Gewapende overval

ZEIST Op donderdagochtend rond half acht heeft een man een gewapende overval gepleegd bij een bedrijf aan de Kwikstaartlaan. Twee aanwezige personeelsleden werden bedreigd met een vuurwapen. Nadat de overvaller er zich van overtuigd hadden dat er geen geld aanwezig was, is hij er zonder buit vandoor gegaan.

De overvaller is vervolgens hard weggelopen in de richting van de Kromme Rijnlaan. De verdachte is niet meer aangetroffen. De personeelsleden liepen geen lichamelijke verwondingen op aan de overval.

Snelheidscontroles

DE BILT Op donderdagavond heeft de politie op de Utrechtseweg een snelheidscontrole gehouden tussen 19.15 20.30 uur. In totaal werden 348 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Hiervan reden 47 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 118 km/u waar 80 km/u maximaal is toegestaan.

Auto in de brand

ZEIST Op donderdagmiddag is rond half een, een auto in de brand gevlogen op de Oude Arnhemseweg. Met de auto was kort daarvoor gereden en stond net geparkeerd toen de motor begon te branden. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat het motorgedeelte geheel uitbrandde.

De toegesnelde brandweer veroorzaakte met de bluswagen een aanrijding. De brandweerwagen stond niet op de handrem en het voertuig rolde langzaam tegen een geparkeerde auto op terwijl de brandweer druk aan het blussen was. Deze auto liep lichte schade op.

Deel: ' Politie Utrecht, Binnensticht gewapend overval '
Lees ook