Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-07-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.30 uur
Vermiste man aangetroffen

AMERSFOORT De 76-jarige man die sinds zaterdagmiddag 14 juli werd vermist, is levenloos aangetroffen in Amersfoort. De man was zaterdagmiddag voor het laatst gesignaleerd bij het winkelcentrum zuid in Soest en daarna ontbrak ieder spoor. Ondanks een zoektocht van familie en de politie werd de man niet gevonden. Maandagmiddag zag een wandelaar de man liggen naast een bospad in een bosperceel, gelegen aan de Zandlaan in Amersfoort. Onderzoek wees uit dat de man een natuurlijke dood is gestorven.

Hennepkwekerij

AMERSFOORT In een pand aan de Peperstraat heeft de politie maandag een hennepkwekerij ontmanteld. In het pand werd een kwekerij met ruim 200 planten aangetroffen. Ook trof de politie enkele zakken met hennepplanten aan. De goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De verdachte, een 38-jarige inwoner van Amersfoort wordt nog gehoord.

Onder invloed

AMERSFOORT Een 27-jarige inwoner van Amersfoort is maandagavond aan de Achter Davidshof aangehouden toen hij onder invloed van alcohol een motor bereed.

De man had een alcoholpromillage van 0,65. Tijdens het onderzoek bleek dat de man al eerder onder invloed van alcohol deelnam aan het verkeer. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden

Eenzijdige aanrijding

LEUSDEN Een 50-jarige inwoonster van Leusden heeft maandag een eenzijdige aanrijding veroorzaakt aan de Landweg in haar woonplaats. De vrouw was met haar auto tegen een boom gereden.

Ze werd voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Omdat er mogelijk sprake zou zijn geweest van alcoholgebruik is een bloedproef afgenomen. De vrouw had bij de aanrijding enkele lichte verwondingen opgelopen.

Deel: ' Politie Utrecht, Eemland Zuid vermiste man aangetroffen '
Lees ook