Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-07-2001

Politieberichten district Lekstroom, 09.40 uur
Agressie in het verkeer

NIEUWEGEIN Op donderdag 19 juli is een automobilist door een andere automobilist mishandeld.

Rond vijf uur in de middag reed een 21-jarige automobilist uit Nieuwegein over verkeersplein Laagraven, komende vanuit Utrecht en gaande in de richting van Houten. Een automobilist die achter hem reed, vond kennelijk dat hij niet snel genoeg doorreed en ging vlak achter hem rijden en `duwde` hem als het ware op. Bij de verkeerslichten met de kruising met de Ravenswade stopte de Nieuwegeiner en de andere automobilist stopte naast hem. Die man stapte uit, liep naar de Nieuwegeiner toe en stompte hem door het geopende portierraampje op zijn linkeroog. Het slachtoffer stapte uit er ontstond een worsteling tussen beiden. De vechtenden werden door een passagier van de Nieuwegeiner gescheiden en stapten weer in hun auto.

De 21-jarige automobilist heeft aangifte van mishandeling gedaan en de politie stelt aan de hand van het door hem genoteerde kenteken een onderzoek naar de identiteit van de verdachte in.

Man valt van ladder

IJSSELSTEIN Op donderdag 19 juli is een man van een ladder gevallen en daarbij gewond geraakt.

Rond negen uur in de avond was een 52-jarige man uit IJsselstein aan de Omloop West op een ladder aan het werk. Door nog onbekende oorzaak viel hij van de ladder. Personeel van de ambulance geassisteerd door politiepersoneel verleende eerste hulp aan hem. De ambulance werd onderweg naar het Sint Antoniusziekenhuis door een politievoertuig begeleid teneinde de weg voor hen vrij te maken. Daar bleek dat het slachtoffer bij de val zijn linkerheup had gebroken en hij is in het ziekenhuis opgenomen.

Deel: ' Politie Utrecht, Lekstroom agressie in het verkeer '
Lees ook