regiopolitie noord- en oost-gelderland

 |  |eibergen - politie zoekt getuige dodelijk ongeval eibergen| |  |               | 

in verband met het onderzoek naar het dodelijke ongeval vrijdagochtend 19 oktober op de haaksbergseweg is de politie op zoek naar getuigen, die ze nog niet heeft gesproken. de politie wil met name graag in contact komen met de vrachtwagenchauffeur die vlak achter de landbouwtrekker met aanhangwagen zou hebben gereden. vermoedelijk gaat het om de bestuurder van een blauwe vrachtauto. u wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

eerdere persbericht over het ongeval:

eibergen- motorrijder verongelukt
een 43-jarige motorrijder uit winterswijk is vrijdagmorgen 19 oktober omgekomen bij een verkeersongeval op de haaksbergseweg in eibergen.

de man reed rond 11.30 uur op zijn motorfiets vanuit de richting haaksbergen in de richting eibergen. voor hem uit - in dezelfde richting - reed een vrachtwagen en daarvoor een landbouwtrekker met aanhangwagen.

bij de kruising met de slotmansweg stonden de vrachtwagen en de landbouwtrekker, nagenoeg stil en vervolgens sloeg de bestuurder van de landbouwtrekker, een 22-jarige man uit rietmolen, linksaf de slotmansweg in.
op dat moment was de motorrijder begonnen met een inhaalmanoeuvre en botste tegen de trekker. het slachtoffer is ter plaatse overleden. de verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de toedracht van dit ongeval.

---

---

---

---- --

Deel: ' Politie zoekt getuige dodelijk ongeval Eibergen '


Lees ook