Politiebericht Eindhoven 6-09-2001
2e Persbericht 6 september 2001

Berichten uit de regio

Bladel: Politie zoekt getuigen in moord op Bladenaar Op 22 augustus jl. is rond 21.35 uur de 41-jarige Jan van Mosselveld op gewelddadige wijze om het leven gekomen. De politie trof de man zwaar gewond in zijn woning aan de Antoon Coolenlaan aan. Hij was kort daarvoor in zijn woning neergeschoten. Op dit moment zijn 14 rechercheurs bezig met het onderzoek. Het onderzoeksteam houdt rekening met een uit de hand gelopen ripdeal. Getuigen hebben drie mannen zien wegrennen. Die mannen zijn gevlucht in een Opel Kadett. Ook zagen zij op de Herman Heijermanslaan in Bladel rond 21.30 uur een jonge vrouw lopen die haar hond uitliet. Zij liep in de richting van de Wilhelminalaan. Het gaat om een vrouw die tussen de 16 en 20 jaar oud is met lang haar tot op haar schouders. Zij droeg die avond een lichtkleurig T-shirt en een lange broek of rok. Deze vrouw zou een belangrijke getuige kunnen zijn. Het onderzoeksteam verzoekt de vrouw en eventuele andere getuigen om contact op te nemen. Het team is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.

Best: Bestelauto gestolen
Vanaf de J.H. de Rooystraat is tussen woensdagmiddag 16.50 uur en donderdagochtend 6.20 uur een witte bestelauto van het merk Ford, type Transit, met het kenteken 09-VA-GL gestolen. In de auto lagen metselgereedschappen.

Best: Man na diefstal aangehouden
In een bedrijf aan de Industrieweg is donderdag een 36-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man, die bij het bedrijf werkt, werd betrapt toen hij uit een kledingkastje in de omkleedruimte fl. 100,= wegnam.

Helmond: Waarschuwing verloren medicijnen
Een 66-jarige Helmondse is woensdag op de Markt in Helmond een plastic tas met medicijnen verloren. De medicijnen zijn bij verkeerd gebruik en bij gebruik door kinderen gevaarlijk. Het betreffen: Flurazepam (30 st), Imovane (30 st) Diclofenac (20st) Atenolol, Promocard en Zocor. Mochten de medicijnen gevonden worden dan kunnen ze worden ingeleverd op het politiebureau in Helmond dan wel bij een apotheker.

Nuenen: Een gewonde en acht beschadigde voertuigen bij aanrijding Bij een aanrijding op de A270 (de weg Helmond-Eindhoven) is donderdagmorgen om 9.25 uur een automobilist gewond geraakt. De man reed met zijn auto, een Opel Kadett, over de A270 vanuit de richting Helmond. Ter hoogte van het viaduct bij de Geldropsedijk stond de staart van een file. De bestuurder van de Opel Kadett merkte de file te laat op en reed met hoge snelheid tegen de achterste auto, slipte en draaide, waardoor nog andere autos in de file geraakt werden. In totaal zijn acht voertuigen in meerdere of mindere mate beschadigd. Het slachtoffer raakte bekneld in zijn auto. Hij is er door de brandweer uitgehaald. De man is met onbekende verwondingen naar het Catharinaziekenhuis gebracht. Zijn persoonsgegevens zijn op dit moment niet bekend. De weg is tot 10.50 uur afgesloten geweest.

Reusel: Auto gestolen
Vanaf de kruisstraat is donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur een rode Mini Maxi 1000 met het kenteken 35-XS-39 gestolen. De auto is een cabriolet met een zwart linnendak.

Veldhoven: Bromfietser gewond
Op de kruising Kapelstraat Noord Hagendorenseweg is donderdagochtend rond 8.30 uur een 26-jarige bromfietster uit Eindhoven gewond geraakt tijdens een botsing met een auto. De 69-jarige automobilist uit Veldhoven reed over de Hagendorenseweg en sloeg op het kruispunt linksaf. Hierbij verleende hij geen voorrang aan de bromfietster die hem op de Hagendorenseweg tegemoet kwam rijden. Beiden kwamen met elkaar in botsing. De bromfietser is met letsel aan zijn enkel overgebracht naar het St. Josephziekenhuis.

Beek en Donk: Diefstal tractor
In de nacht van woensdag op donderdag is bij een pand aan de Peeldijk in Beek en Donk een blauwe Lamborghini tractor gestolen.

Deel: ' Politie zoekt getuigen in moord op Bladenaar '




Lees ook