regiopolitie noord- en oost-gelderland

 |   |politie zoekt vermiste jongen (13)            | 
de politie is op zoek naar de 13 jarige lesley schokker. hij wordt sinds woensdag 4 oktober vermist. op die dag is hij weggelopen van emaus in ermelo, een behandelcentrum voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen (onderdeel van 's heeren loo kwadrant).

de jongen is in het verleden wel eens vaker weggelopen maar was dan na een paar dagen weer terug of nam telefonisch contact op.

de politie heeft na de vermissing van de jongen voor de nederlandse politie direct een landelijk opsporingsbericht verspreid, met het verzoek om bij aantreffen van de jongen, hem direct terug te brengen naar ermelo. tot op heden zijn daar geen reacties op gekomen.

in overleg met de familie en de directie van emaus is besloten een opsporingsbericht met foto via de media te verspreiden.

lesley is een stevige 13 jarige jongen, ongeveer 1.65 - 1.70 lang, heeft blond haar, draagt een wit petje, een blauwe spijkerbroek, witte sportschoenen en een zwart bomberjack met oranje voering, die ook andersom gedragen kan worden (oranje buiten en zwarte voering).

de politie vraagt het publiek om bij aantreffen van de jongen direct de politie te bellen.

ook degenen die weten waar de jongen thans is of informatie hebben over zijn verblijfplaats, worden dringend verzocht te bellen met de politie in ermelo via 0900-8844.

nb:

Deel: ' Politie zoekt vermiste jongen (13) '
Lees ook