Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

Politieregio Noord- en Oost-Gelderland

Politiedistrict IJsselstreek

IJSSELSTREEK

Persberichten weekeinde 25 en 26 januari 2003

Zutphen - dronken fietser rijdt voetganger ziekenhuis in Een 17 jarig meisje uit Zutphen is zaterdagnacht omstreeks 02.50 uur gewond geraakt nadat ze op de Beukerstraat in Zutphen door een 32 jarige dronken fietser uit Zutphen van de sokken werd gereden. Het meisje werd naar het ziekenhuis vervoerd. Ze had een gekneusde rib opgelopen en kon met pijnstillers naar huis. De fietser werd aangehouden en blies op het bureau 2,43 (!) promille. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eerbeek - Gans en eend ontvreemd

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn uit een tweetal tuinen aan de Bachstraat in Eerbeek een betonnen gans respectievelijk een betonnen eend ontvreemd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Zutphen - viertal aangehouden na vernieling ruiten

De politie heeft zaterdagnacht 2 jonge mannen van 18 en 23 jaar en twee meisjes van 17 jaar afkomstig uit Zutphen en Warnsveld aangehouden nadat er in de Laarstraat en de Graaf Ottosingel in Zutphen twee ruiten waren vernield. Uit onderzoek bleek dat de meisjes de ruiten daadwerkelijk hadden vernield. Ein van de meisjes pleegde bij de aanhouding verzet en beledigde meermalen de politiemensen die hen aanhielden. Proces-verbaal wordt opgemaakt.


^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^
Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top 038-375 10 50

Deel: ' Politiebeichten district IJsselstreek '
Lees ook