Politie Amsterdam-Amstelland

Willem Keizer vermist

pasfoto Willem Keizer 3-3-2003. Sinds zondag 2 maart rond 11 uur wordt de 49-jarige Willem Keizer vermist. Hij is s middags rond halfvier vermoedelijk voor het laatst gezien in de omgeving van Plein 60 in Amstelveen en is sindsdien spoorloos. De heer Keizer is geestelijk gehandicapt en heeft het verstandelijk vermogen van een kind van ongeveer 8 jaar. Hij woont in een woongroep op de Beethovenlaan in Aalsmeer. Rond 11 uur vertrok hij (zoals wel vaker) op de fiets om een bezoek te brengen aan de kinderboerderij in Aalsmeer. Mogelijk dat hij later in de richting van Badhoevedorp of het Amsterdamse Bos gereden is. Het is niet duidelijk of hij ooit op één van die plaatsen is aangekomen.

Signalement

Blanke man

1.60 meter lang

Tenger postuur

Blauwe ogen

Grijzend haar

Schoenmaat 40

Kleding

Bruine trainingsbroek met oranje bies

Grijs shirt

Zwart vest

Bruin/zwart jasje

Witte sokken

Zwarte schoenen

Droeg een rode AJAX-rugzak

De heer Keizer reed op een blauw/witte zogenaamde city-bike van het merk GIANT.
Politiebureau Aalsmeer heeft de zaak in onderzoek. Getuigen worden verzocht telefonisch contact op te nemen met het team via (0900) 8844 Dreigen met wapen

3-3-2003. Zaterdagochtend vroeg hielden agenten op de Oudezijds Achterburgwal een 21-jarige man aan die kort daarvoor iemand met een vuurwapen had bedreigd. Rond zeven uur maande een voorbijganger de toen schreeuwende man tot kalmte. Deze trok hierop een vuurwapen en bedreigde de voorbijganger. Vlak daarna ging hij er vandoor. Het slachtoffer zette de achtervolging in en waarschuwde surveillerende agenten. Die konden de man na een korte achtervolging overmeesteren.
---


Deel: ' Politiebericht A'dam Amstelland 03-03-2003 '
Lees ook