Politie Amsterdam-Amstelland

Vergeefse zwemactie
03-07-2002. Vannacht net na twaalf uur is een 14-jarige jongen aangehouden die ervan wordt verdacht een scooter te willen stelen aan de Jan Vroegopsingel. De verdachte trachtte te ontkomen door een duik in het water te nemen en weg te zwemmen. Na een korte zoekactie werd hij in de bosjes aangetroffen. Een tweede verdachte werd niet meer achterhaald.
Ontmantelingen hennepplantages
03-07-2002.

Kelbergen:

Gistermiddag rond drie uur trof de politie in een woning aan Kelbergen een hennepplantage in opbouw aan. Er stonden nog geen planten in de potten maar dat was dan ook het enige wat er aan ontbrak. Alles was in gereedheid gebracht om te beginnen. De bewoner van de woning werd aangehouden aangezien er fraude was gepleegd met de electriciteitsvoorziening.

Jan Witheijnstraat:

Gisteravond tegen half acht stuitte de politie op een weedplantage aan de Jan Witheijnstraat. Een sterke weedgeur uit de woning bracht de politiemensen op het spoor. De 270 aangetroffen planten en de bijbehorende apparatuur werden in beslag genomen. De niet aanwezige bewoner zal vermoedelijk vandaag worden aangehouden.

Bellamydwarsstraat:

Gistermiddag om kwart voor drie kwam de politie op het spoor van een weedplantage in de Bellamydwarsstraat. De aanwezige verdachte werd aangehouden en de circa 100 planten en apparatuur werden in beslag genomen.

Deel: ' Politiebericht A'dam Amstelland 03-07-2002 '
Lees ook