Politie Amsterdam-Amstelland

Hennepplantage ontmanteld
4-6-2002. Gisterochtend is een operationele hennepplantage aangetroffen in een bedrijfspand aan de Ondernemingsweg in Uithoorn. De plantage, bestaande uit 1152 planten en de benodigde apparatuur, is in beslag genomen.
Bij de actie waren medewerkers van de gemeente Uithoorn, het energiebedrijf NUON en een milieuspecialist van de politie betrokken. De electriciteits- en watermeter waren bewerkt. De politie verwacht de hennepteler binnenkort te kunnen aanhouden.


---

Zwaargewond na val van vier hoog
3-6-2002. Zaterdagavond rond half tien raakte een 37-jarige man zwaargewond toen hij vermoedelijk van vier hoog naar beneden viel op Grubbehoeve. Het slachtoffer werd in zorgwekkende toestand op de intensive care van een ziekenhuis opgenomen.

De politie kwam bij een lege woning aan op de vierde verdieping van Grubbehoeve. De verwachting was dat de woning gekraakt zou zijn. De politiemensen troffen niemand aan. Op straat werden ze aangesproken dat er een gewonde man achter de flat op de grond lag. Het is nog onduidelijk hoe de man naar beneden heeft kunnen vallen.
---

Verdachte van schietpartij gepakt
3-6-2002. In de nacht van zondag op maandag heeft een arrestatieteam de 29-jarige verdachte van een schietpartij aan de Kempering aangehouden op de Bos en Lommerweg. De man is ingesloten. Een vuurwapen is in beslag genomen.

De schietpartij vond plaats op 18 mei. Een man en een ex-vriendin van de verdachte raakten gewond. Bij de politie kwam informatie binnen dat de man zich in een woning aan de Bos en Lommerweg zou ophouden. Het pand werd in observatie genomen. Na inval door het arrestatieteam werd de verdachte met een vuurwapen in zijn zak op zolder aangehouden.
---


Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht A'dam Amstelland 04-06-2002 '
Lees ook