Politie Amsterdam-Amstelland

Controle fietsverlichting
10-2-2003. De politie heeft gisteren tussen 19.15 en 20.15 uur op de Mauritskade een fietsverlichtingscontrole gehouden. 65 Fietsers werden op de bon geslingerd.
Inbreker in restaurant gepakt

10-2-2003. Zondagochtend om halfzes werd door twee mannen ingebroken in een restaurant aan de Haarlemmerdijk. Zij verschaften zich toegang tot de zaak door de ruit van de voordeur te vernielen. Getuigen zagen één van de mannen het restaurant weer verlaten. De politie kon later in de keuken een 35-jarige man aanhouden.

---

Vanavond in Opsporing Verzocht

10-2-2003. Vanavond in Opsporing Verzocht aandacht voor twee Amsterdamse zaken: de liquidatie van George Plieger en de vondst van een tot nu toe onbekende man. Lees meer op onze assistentie-pagina.
---

Etalagerovers slaan slag

10-2-2003. Zaterdagmiddag rond kwart over elf sloegen twee onbekende mannen hun slag bij een juwelier in de Kinkerstraat. Ze sloegen met een moker de winkelruit aan diggelen en pakte meerdere sieraden uit de etalage. Een omstander die achter de mannen aanrende, werd met een mes en een vuurwapen bedreigd. De daders zijn in een auto weggevlucht.
---

Deel: ' Politiebericht A'dam Amstelland 10-02-2003 '
Lees ook